Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam navijac reala al ronaldo je cudo od igraca!
ne seri ba, najbolji igrac danasnjice uz Messija
za real ima navijace, ne cuju se nikad :S
Oces reci da je ronaldo bolji od mesija?jebeni show maker,ne moze se porediti sa pravim igracem kao sto je messi.protiv lyona je driblo u prazno izvizdali ga navijaci nije nista pokazo.Uostalom ti ne znas bolje od svih ljudi koji su sjedili u ziriju i odlucivali ko je najbolji igrac svijeta.I pogledaj koliko golova je zabio on a koliko ronaldo ove sezone u ligi.samo mi nemoj govoriti da barca ima bolje igrace pa da mu je lakse doci do gola;jer su obe ekipe iste kvalitete.poz
ne seri za mesija, njih dvojica su po meni zajedno na prvom mjestu samo sto je messi ko covjek bolji 5 puta, i samo se ti nadaj ronaldo ubit ce vas pjanic :)
FCB veze nemaš stari. Čovjek je jebena lokomotiva i za razluku od Kake igra bas onako za sta ga plaćaju. Možete vi svi srat po C.Ronaldu,al čoek je najkompletniji igrač današnjice. Jedan Messi mu nemože dodat vode što se tiče slobodnjaka i igre glavom.
Koju si ti utakmicu gledao?Ubjedljivo najbolji na terenu,Real je bez nejga prosjecna ekipa
......i onaj 1 gol sto je zabijjoo sevilji slucajno se odbila lopta na peterac
haj ba ne seri cigo majke ti ti si bio najgori na terenu da nije usao guti izgubili bi 100 %