Cristiano Ronaldo
0

"Realovi navijači i mi smo dobitna kombinacija"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
U srijedu na Santiago Bernabeu dolazi francuski Lyon. U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka madridski Real lovi zaostatak s Gerlanda od 1-0.

Prošlog vikenda je Real zasjeo na vrh tabele. Barcelona je remizirala kod Almerije 2-2, dok je Real pobijedio Sevillu s 3-2 pogotkom u sudačkoj nadoknadi, pa tako na tabeli oba sastava imaju po 62 boda.

Nakon poraza kod Lyona nogometaši Reala su zaredali odličnim izvedbama, pa su tako pobijedili kao domaćini Villarreal 6-2 i, rekli smo, Sevillu 3-2, dok su u gostima bili bolji od Tenerifea 5-1. Jednu od ključnih uloga pritom ima pojačanje na početku ove sezone, Portugalac Cristiano Ronaldo.

  • Pritisak se ne seli od nas. Nakon dobro obavljenih utakmica u Primeri slijedi nam još bitnija, ona protiv Lyona. No, ne brinem se, naši navijači i mi smo dobitna kombinacija - rekao je Cristiano Ronaldo i nastavio:

  • Stvarno je bio užitak igrati utakmicu protiv Seville. Navijanje je bilo sjajno, jurišali smo i na kraju kao nagradu za dobru igru dobili tri boda. Imamo veliko povjerenje u sebe i znam da ćemo proći Lyon. Ne, ne podcjenjujem francuski klub, jer su u prvom ogledu pokazali koliko i što znaju, ali mislim da moramo gurati dalje u Ligi prvaka. Čeka nas finale na Santiago Bernabeuu i to je ogroman, najveći motiv - rekao je za Marcu Portugalac.