Kraljevi se plasirali u finale Kupa
699
Real utišao Camp Nou, pobijedili Barcelonu 3:1
Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ga voliti, mozete ga mrziti, ali on je jednostavno najbolji. CR7!!
volim barsu već 15 godina.Od sraca čestitam Realu,bili su bolji VISCA BARSA
fan sam Barcelone, ali Ronaldo je igracina!
svi ste vi jadni ,j.e.b.a.l.a vas CHRISTINA -.-
Ronaldo kralj kraljeva... Covijek je za dva koplja bolji od prdasnog Messija i ostalih "zvijezda"... Najbolji udarac, najbrzi igrac, najbolji skok glavom, pas igra, itd... jednostavno kralj
Nije mi jasno da ljudi trose toliko energije i zivaca oko NAMJESTENIH utakmica. U profesionalnom sportu vec odavno sve je namjestaljka, rezultati utakmica stimaju se prema potrebi radi prodaje ulaznica, radi prodaje fan-artikala i najzad radi kladionica.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521475_478384212197799_350118962_n.jpg
Dobar je bio real, al im je sudija valjo da ne s e r e t e dzaba, hladno nije sviro penal za barsu na 0:1
čuj barcelona dominirala zahvaljujući sudijama a realu u zadnje 4 godine svirano duplo više penala nego njima i duplo manje protiv reala :D šta pušiš ti ?
Barcelona je dominirala zadnjih 5 godina zahvaljujuci sudijama koji su nasjedali na padavcare, malo su i sudije vidjeli da ih igraci barce lazu. Barcelona je do prije 5-6 godina bila prosjecna ekipa primere, i nikad nece biti ni do koljena Realu. Za razliku od mesija, koji cesto glumi i pada(ne kao ostali igraci, ali i on pada) ronaldo rijetko kad padne da nije udaren ili odgurnut. A kad smo kod toga ko je kakav covjek, fizicki, ronaldno je puno bolji i spremniji, sta ce onaj messi nadrogiran hormonima. iskrivit ce se za 10 godina ko baba kakva. Ronaldo je covjek, stalno donira za djecu palestine, pomaze siromasne. A Barcelona c.ionistic.ka ekipa, podrzava iz.rael, dovodi izraelske voj.nike na utakmice , vojn.ike koji su ub.ijali djecu palestine. I na kraju, sve se vraca sve se placa.
e nek je izgubila ova ekipa sonjavaca i pedercica
Jarane kad Milan nekog demolira ne može se oporaviti 5 godina. Sjećam se kad ih je demoliro u finalu LP 4:0 Barce nigdje nije bilo 5 godina.
jao sta di marija pujolu uradi kod gola..jao uzasa..jao gazenja,jao drobljenja..5-1 je trebalo biti..ova barca vise uopšte nije konkurencija realu..
nije real toliko dobar koliko je barca losa bila
Gdje si Messi, demi ga otresi !!!!!!!!!!!
lagano im se kurcit kad je Spaha u Anzhi presao i jednom i drugom jes da mu je messi kroz noge proturio al opet ,,,kome nije ? sad znaju da ce vise golova davat makar sevilli :P
I još nešto da dodam veoma važno! Bogati zna li itko ili iko kada ćemo moći odgledati utakmicu na moja web tv od beha telekona a da ne bidne prekida'Šta su testirali do 15.01., što plaćamo 1 KM ako nemamo uslugu i tome slično!molim Vas da se očitujete ili date Vaše mišljenje po ovom pitanju! visca barca!