Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca je naj.eb.ala ako se susretne s ovakvim Realom :D
Adebayor = Dzeko = mrtav konj!
ODRACE ih BARCA ko male majmune !!!! prava su hala!! ona poljska.
Samo nebi volio protiv Barce,onaj Messi se nemoze zaustaviti kad krene sa loptom,kad sam igrao zadnju protiv Barce bilo me stid,priznao sam da igra bolje od mene...Divim mu se..
Ma sta se prepirete Realci kad Real pobjedi Barcu tad se javite...Do tada tishu !
Ma za 5 godina ce biti Barca i samo Barca,nema tu puno price...Sadasnjost se gleda,a ne proslost...Sta me briga za Real prije 10 godina.....sve je to samo divna proslost...Real pobjedi Lyona i odmah aj kako igraju osvojice,a onda dodje neki bolji klub npr.Barca i Real izgubi ispadne svi se usute pocnu o historiji i sl.....
Real prosao dostojanstveno kako prilici jednon najvecem klubu na svijetu, bez ikakvih spornih situacija kao sto su crveni kartoni, penali, off side pozicije....sve cisto kao suza!
care moj de ti meni reci koliko se vi igraca unistili od baljica pa nadalje (evo sad i kaka pa mozemo se i robinha sjetiti) i koliko bi ih jos unistili da su ostali tu.... zato stfu ne pravi se puno pametan.... ;)
Da sam ja igrao cijelu utakmicu bilo bi 5:0 za Real
Je idiot. Od SILNIH \'veznjaka\' kojima je sinoc dao sansu prije Pjanica - NIKO se nije ni vidio...a on opet drzi istu vezu do 80-te...Kallstrom. Znate li da je Kallstrom igrao svih 90 minuta. Da, da - zvuci nemoguce posto ga nigdje nije bilo na terenu, ali igrao je. Briand. Jedino kad se culo za njega je kada je komentator najavljivao izmjenu. Gourcuff - za njega se culo 3 puta...sva tri puta kada je uputio prekratke, uzasne centarsute na prvu stativu...Jedan uzasan i nekreativan vezni red, i Puel je sve to POSMATRAO... Kakva taraba od trenera.
Eto ti znas kakav je Pjanic igrac.Jedan Rikardo Cravalho kaze da je Pjanic(i Dzeko)svjetska klasa a tebi je prosjecan igrac.Nemoj ti vise elaborirati svoje strucno misljenje na ovom portalu jer nismo mi spremni za takvog vrsnog strucnjaka i poznavoca nogometa.
Pjanic,ala sporog igraca,kao da je dizel,a ljepota\"pitbull\"
Ma kakva barkelona ima 3 LS..igraju super fudbal zadnje dvije godine i to je sve.
Što ne mogu ovih barcinih novopečenih navijaća. Kad god iznose neke argumente tu obavezno mora stojati njihova petica i par zadnjih utakmica. Kakvi samo dječiji argumenti na ovu vijest. Ko vas je ba šta pitao, Real je demonstrirao večeras silu i jedna je od najmlađih ekipa u Europi. Za par godina ćemo sve gaziti pred sobom, samo dok iskustvo dođe na svoje. Upamti moje riječi.
drago mi j ezbog lyona samo zato sto ona budala od trenera drzi najboljeg igraca na klupi., nadam se da ce se francuska javnost obrusiti na ovog retarda koji sebe naziva trenerom,...
Sta vam je ljudi, Pjanicu se jednom posrecilo i zabio ga Realu, i vi mislite on igracina, hahaha pa nemojte biti smijesni, Pjanic je jos mlad i nije za lyona, a o chelseu da ne pricam GRANDE REAL MADRID
Sta ono Pijanic rece neki dan...da ide u Madrid po sta? po dundu maroja :)