Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu izgubit, imaju onog nosonju, najboljeg igraca dunjaluka
Ma ne fali Ronaldo...
Za Modrica i za Real bi bilo najbolje da ga puste u Inter. On u Realu vise nema motivaciju i osvojio je sve sto se moze osvojiti, a to je i razlog zasto je Ronaldo presao u Juventus. Inter bi bio novi izazov, a i bas je igrac kojem im nedostaje u ovom trenutku.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
Ronaldo ?
kraljevski nastimano , neofirno u zadnjim minutama kada su najvece kvote u online kladjenju :D
a mamićev šupkolizac, ko fol najbolji igrač svijeta... gdje li je?
Ovi mladi nemaju pojma a stari igraci sve osvojili i zasitili se...kako sa takvim klubom napravit rezultat.Pogotovo kad si prosjecan trener...ovdje samo treneri poput Simeonea ili Klopa imaju sansu.. ovo bi mogao biti kraj ove generacije Reala.Bice dobrih partija al generalno mislim da je to to...
Nije treci uzastopni poraz, prije ove su odigrali ne rijeseno
Vidim opet komentare, nema Ronalda i Real kanta. A sjećate se prošle sezone i utakmica u kojima Ronaldo nije igrao ili ga nije išlo a Real opet dobijao.... Da li je ikome palo napamet da je ovo sve do trenera a ne nekog igrača.
tacno . ne nekog igraca. nego Ronalda
@bankar.ucb.x Pa da ti ponovim. U dosta ligaških utakmica Ronaldo je odmaran a Real ipak pobjeđivao. I oba polufinala protiv Bayerna i finale protiv Liverpoola nije napravio ništa a Real dobio. Možemo li ikako reći da ima dosta do trenera i taktike a ne uvijek do igrača?
Ma ovaj trener je sramota nevidjena...jedan anonimac vodi najbolji klub svijeta kojeg rusi jedan Alaves...i jedan CSKA...sramota...pa Barcelona ce ih pojesti u El Classico...Messi ce se poigrati sa njima... Vadi napadaca u 70min za napadaca...pa kao da vodi 3:0 pa rutinska izmjena da osvjezi ekipu...katastrofa...
Messi se uvijek poigra sa njima, koja ti je poenta
Gdje je najbolji igrač na svijetu? šta se je desilo???
@Gospinadojka najbolji igrac malo prekosutra, sadaka.. Mesi i ronaldo su posebnoj ligi, nedodirljivi.. ali eto fifa mora malo da pametuje pa daje sadaku..
Koliko Ronaldo je znacio njima, sto zbog golova, sto zbog cjelokupnog samopouzdanja igraca kada imas takvog igraca u timu, vodju navale..oni trenutno nemaju vodju tima, i pojma nemaju sta da rade..
Real je sa Ronaldom u ovo vrijeme prosle sezone zaostajao 6, 7 bodova za Barcelonom, a sad su egal :D