Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze komentator Inzko 🤣
Real se gura zadnjih 100 godina tako da ovo nije nista novo. Najodvratniji klub na svijetu.
Ima i ona druga situacija... Da je onako pao igrač Atalante u 16-ercu kao Casemiro dobio bi drugi zuti za simuliranje, a ovaj ne dobije nista.
Ovom Mendy-htjeli nogu sjec zbog nekog artritisa, bio u kolicima, 6 god. nije igrao i dogura momak opet do Reala. Svaka mu cast 👏
Kriminalno lose sudjenje
Pravilo zadnjeg igraca u odbrani i faul = crvena karta, nema kontraverznog...klixe procitajte, proguglajte pravila
Stvar je u tome sto nije bio zadnji igrac. Pravilo je isto kao i za offside. Nije bio najblizi gol liniji jer je na drugoj strani bio njegov saigrac koji je bio bar za 2 metra blizi.
Samo što taj igrač Atalante nije bio zadnji igrač odbrane. Sve je kontraverzno kada je Real u pitanju. I nije sporan samo crveni. Obrati paznju na igranje rukom Mendya na pocetku akcije koja je dovela do crvenog - https://giphy.com/gifs/JPwzptoeBDNfZcOX9T
smrdljivi real
Ako ne dobiju crveni i u drugoj utakmici, Atalanta će im uvaliti tricu bez problema.
Namjestena pobjeda Realu. Ovo je takva pljacka i tako providna stvar. Uzas kakva UEFA namjestaljka.
Real i rijec kontroverzno idu zajedno odvajkada
Hvala Telemach na prenosu
pa imao si prenos na nova bh
nisam gledao urakmicu, procitao sam samo naslov, i znam ko je dobio taj crveni, Real naravno :)
Sto je kontraverzan crveni
Nije bit u tome. Novinari ovakve naslove namjerno stavljaju da bi se navijaci Reala i Barce poklali kome sudije vise pomazu. Ko zna pravila zna da ovdje nema nista kontraverzno.
Cestitam "objektivnim" "navijacima" Real Madrida na realnin komentarima kako je bio zadnji igrac odbrane, kako je crveni karton cist kao suza, kako je sve regularno. Pa sa Realom ni prvi sudijski zvizduk nije regularan, a ovo veceras je samo potvrda lakrdije kakvu gledamo godinama u ligi prvaka. Daj im odmah titulu i da se ne nerviramo bezveze.
Znaćii svaka čast Atalanti,svega mi Real gori od Rome ....
smijesan il ne crveni zasluzen, jer je igrac isao jedan na jedan s golmanom, pravila su pravila, real zasluzeno dobio.
Crveni kao i mnogi drugi do sada. Katalonski novinarcic za ovaj kaze kontroverzni . Ha ha ha
Je.em mam. i sudiji i Realu. Sramota, zao mi Atalante