Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da čujemo navijačice Farcelone šta je sudija sudio u korist najvećeg kluba svih vremena, a šta na štetu suparničke ekipe.
Koliko žutih kartona je po tebi trebao dati igračima Reala genijalac? Mnogo je načina da sudija pomogne . Nekada sitnim teško vidljivim stvarima a počesto se radi HALE potežu i krupniji zahvati. Nego bolje da ne ispituješ ništa a do kraja sezone će ti sve biti mnogo jasnije.
Svaka cast,cuvali 3-4 igraca tako da nije bitno kako su igrali,bitna su 3 boda.. Na pocetku sezone ova ekipe pobijedila na Camp Nou,a Vi pisete slabo ovo ono... Realu ovaj mjesec veoma bitan,prvo Bayern pa onda Atletico Madrid-pa opet Bayern-i na kraju Barcelona..
Ako vi ovo zovete mucenja. kako bi tek nazvali nerjesen rezultat, ja mislim da ti tekstopisac ni pogledao nisi tekmu.
Cuj namucio se a tricu uvalio ,e hebem ti klix i novinara