Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se zasto Barcelonini navijaci zive u proslosti, spominju prosle utakmice i pobjede. Pa ako cemo pominjat proslost onda da pominjemo sve sto je Real osvojio sto ustvari je abnormalno vise nego bilo koji klub. Ostavimo proslost, gledajmo sta je danas!
@hahaha pa glup si sine... da te pitam kakav je ishod bio zadnja 4 \"sudara\" reala i barce. O da 4 POBJEDE BARCELONE... hmm malo cudno za tim koji je bolji da izgubi 4 puta zaredom :S A za ove glupane kojima je smjesno sto je barca izgubila od herkulesa, nek se sjete LYONa kojeg je barca redovno tresla zadnjih desetak god kad god bi se sastali.... A kakav je omjer \"velikog\" reala protiv \"malog\" lyona, o da od 6 utakmica imaju 0 Pobjeda, 3 utakmice su zavrsene nerjeseno a 3 pobjede ima Lyon :)
ajd ba Puyol ne dipr...nek ste vi imali jake protivnike...jos je podosta kola do kraja i svi ce igrati protiv ostalih,stoga nije bitan raspored vec forma u kakvoj je tim... uzmi u obzir da je Real jedina ekipa koja je neporazena u Spaniji,a cak nijedan poraz odkako je Mou dosao :D a na Camp nou prosle godine,sjecas se sta je Guardiola rekao:\"Ne moraju uvijek bolji pobjediti\" pa skontaj sta to znaci,jnismo imali srece i vi dadoste onaj jedan goll... a doce cica na kolica za onih 6 ne brini,kad vase je mou izbacio s Interom sta ce vam uradit s jacim i boljim Realom...a ako Ronaldo ovako nastavi ne manjka vam 2 gola od njega :D :D a za A.Madrid,haha arane igramo kod kuce i tu nema sanse da izgubimo :D
Sljedece kolo dolazi vam Atletico Marid vidjet cemo onda koliki vam je domet
ovaj portugalski pedercic nece vidjeti lopte od puyola kad budete igrali protiv nas
Realno gledano niste jos uvijek imali jakog protivnika, a mi vas vec 2 godine zaredom deremo, samo se nadajte da cete dobiti El Classico XD P.S. Hocete li opet 6 komada?
Hala Madrid. Ronaldo ludjak :D
Kralj si majke mi moje :D :D Izvalio si ga iz pelena :) j b g nije Real ko Barcelona pa da izgubi od Herculesa xD
hahhah sinek pomalo ba,smiri dozivljaj ccc milan,deportivo,ajax, to tebi nije jako??? sad ce i madridski derbi pa i tu koji gol da ronaldo dadne :D a dotad idi popi tabletu za smirenje i uzivaj, jer cete nam gledat u ledja jos dugo :D
neko kaao npr. HERCULES???
Madridska stoka, vidjet cemo kad naleti ko jaci
E sad ga mogu pusit i ja i barca...
cr dere sve pred sobom. Hala Madrid
cr kolje dedem`