Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski novinari LUDILO: dnevnik.hr o Luki Modricu sinoc: Asistirao je Cristianu Ronaldu za drugi pogodak na susretu, te je prilikom prvog djelomično ZASMETAO Alvarezu na vratima Celte. Osim toga, bio je sveprisutan na travnjaku nova statistika: ZASMETAO...Jos jednom nek ovo ponovi i zlatna lopta je njegova
Kradete linkove, sram vas bilo...
Dominacija Modrića, polako postaje jedan od glavnih u Realu.
Kolko sam se ismijo sinoć kad na indeks ha er pročita komentar od vjernog žitelja Muke Lodrića ,citiram : "Imao je asistenciju Ronaldu kao i DVIJE ČISTE PONIŠTENE ASISTENCIJE ZVOG OFSAJDA" hahahahaha kakve jade majko moja i pišu nešto o nama kako veličamo Džeku hahahaha čuj dvije čiste poništene asistencije,...ahahaha pa kakva je to statistika :D
Ili si plavusa ili ti je dijagnoza fakat zabrinjavajuca.
@EmiRem , šta tebe k.u.r.a.c boli za hrvatske novinare? gledaj svoja posla d.e.b.i.l.u iskompleksirani.
Ljudi moji, meni je nevjerovatno odvratan ovaj tip, ma kakvo cudo napravio!
I na kraju se ispostavi da vi znate bolje od trenera,kapitena i novinara.Da znate ne bi ovdje kao ja sjedili i komentarisali.Messi je zasluzeno osvojio.
meni se cini da messi ima vise asistencija od xavija i inieste zajedno???? ronaldovi golovi umjetnost?---jedan eventualno dva kontakta ima s loptom jer mu uvijek asistiraju....on kad prodje 2,3 pa i vise igraca kao sto messi to radi onda cemo govoriti o umjetnosti.....kralju veze ti nemas ako kazes da je ronaldo bolji od messija...a zlatnu loptu dodjeljuju SELEKTORI i KAPITENI i noviari...a ja mislim da selektori i kapiteni znaju sta je fudbal i ko j enajboolji :)
ahahah ko o čemu navijač reala o namještanju... messi je ove godine u 9 utakmica za arg. postigao 12 golova panju jedan :D
tri gola a ni jedan iz penala
Jeßali vas i Ronaldo i Messi u duetu
@emirem sipu tuki ma...jmune jedan
Ronaldo je najbolji igrač na svijetu, ali džaba mu sve to kad je mafija ušla u sve sportske pore pa tako i u Fifu i Uefu, a rezultat smo vidjeli prije 3 dana kada su treći put zaredom lopovlukom dodijelili zlatnu loptu Messiju. Kažem treći put, pošto je onu prvu tj. 2009 dobio zasluženo. Jednostavno njima treba da naprave mit od Messija, a lik bez Inijeste i Xavija je gola khita. To najbolje dokazuje igrama za Argentinu. Ali hajd ti to objasni. Isto kao što su decenijama nas ubjeđivali da je Pele najbolji ikad, pa kad im je konačno došlo iz g. u zlavu da je tadašnji nogomet gdje su obrambeni igrači bili mesari, pekari, frizeri i sl. smiješan za onaj gdje su igrali najbolji igrači svih vremena (Ronaldo fenomeno, Zidane). Zato sada zbog novca treba da se pojavi "najbolji ikad" samo su se zahebhali i izabrali pogrešnu osobu tj. Messija. Ali nema veze, ionako cijeli svijet zna da on nikada neće biti ispred ovih gore pomenutih, kao ni ispred CR7.
Ne moze mi niko nista, jaci sam od subdine, mogu samo da me mrze oni sto me ne vole...
Svaki Ronaldov go je umjetnicko djelo. Samo gledas koji ce novi fazon iskoristiti. Messi, ok, jest dao vise golova, ali kad udjes s loptom u go, to vise i nije tako uzbudljivo.