Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, ne pricajte gluposti i ne svadjajte se oko sudjenja. Vi iz Barce nemate sta pricati, pomaze vam se kao i Realu u pojedinim utakmicama ali da spominjete sudjenje u el-clasicu to vam ne treba, posebno u onim okrsajima u 1/2finalu LS, Pepeu crveni za nepostojeci faul nad Alvesom, a u uzvratu ponisten gol Higuainu zbog faula Ronalda nad Mascheranom. Ako se ne sjecate, andjite na youtube-u! A za sve ostale faulove(grubosti) smo zasluzeno kaznjeni!
Messi, zvani Frodo, opalio dva penala a Cry7, zvani Golum , opalio pet, i jope hobitima sviraju!?!?!?
Kako mozete pricat Valensija ostecena, bila bolja bla bla pa u tri utakmice skor je 8-1.O cemu pricate???
koju krađu? ofsajd soldada iz kojeg je pogodio prečku,vjerovatno si ti vidio nešto što ja nisam..ne eto bolja je valencija al je slučajno u tri utakmice primila 10golova,dala jedan i uz je real dobio 8 žutih i dva crvena al bolja je valencija,sudije su je pokrale HAHAHA..ljudi neće da shvate,da svi rade na tome da se real razmontira i mourinjo je meta al na sve sile to rade..real je sinoć sa rezervnom postavom debelo bio oštećen..kad već spominješ sosijedad,trebaš reći da je u prvom čist go poništen sosijedadu..
ko o čemu ku*va o poštenju da suci u el clasicu dijele onako kartone kao što je pique dobio crveni protiv sociedada real bi svaku utakmicu završavao bez 5-6 igrača a da ne spominjemo onu krađu iz prve utakmice u korist madrida protiv valencije
ma ovo postaje odvratno kad su sudije upitanju,naravno kad se o realu radi..kakve penale hobitima sviraju,kakve crvene daju njihovim protivničkim ekipama,a zašta je real dobio crvene pa sramota,samo ono gaženje di marije na zemlji u prvom je bilo za crveni,naravno sudije to nisu vidjele,hehehe užas..teško da će real išta osvojit u ovoj godini,kako mu sude teško..
sta je tu rutinski, odigrali 1:1 i dobili 2 crvena..
drugi crveni smijesan....ovaj sudija nije ni za kantonalne a ne za primere igraci valencie divljaci,,primitivci...jedno 50 prekrsaja nad Ronaldom...
Real je zasluzeno dobio 2 crvena ako cemo gledati pravila. Ali mi onda nije jasno zasto neki igraci Valencije nisu dobili ni zuti karton za vece prekrsaje.