Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije ni on lud ,koliko Real zaradjuje samo radi njega ,koliko se dresova proda njegovih i drugih stvari ,plus svaki ugovor koji on sa sponzorom potpise Real dobije neki postotak ... Svako od nas bi to trazio plus da ne pricam sve njegove uspjehe individualne i klupske koje je postigao dok je u Realu .
Tako je, mnogo vise on znaci Real Madridu nego sto njemu znaci RealMadrid
@Rolando Ronaldo ovo što je postigao u Realu, ne bi postigao ni u jednom drugom klubu. Zadnje 2-3 zlatne lopte koje je dobio je isključivo iz razloga jer je Real osvajao LP.. Misliš da bi sa Unitedom osvojio LP da sada igra u njemu? Ja sam siguran da ne bi, a samim time ne bi bilo ni zlatnih lopti jer kao igrač nije bio bolji od Messija..
Ceka da napuni 34 pa da trazi 34 milke po sezoni
Kad vidim ove komentare naših primitivaca shvatam sto nam je drzava ovakva kakva jest.. ako vi ne znate sebe cijeniti i prihvatate da radite ko robovi za 500 KM mjesecno , ne osuđujte ljude da svoj rad naplate koliko oni misle da vrijede ..
@frs ne trebaju ti valjda klix komentari da skontas da nam je drzava u banani. A da smo i kao pojedinci otisli u mp3 pokazuje i to da vise nismo u stanju da prepoznamo ni humor - odmah na.sve bacamo hejt. Ziv ti meni bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto .... plata mu 4000 KM a nece da igra .....
Vjerovatno ce nakon ovoga sutra Manchester ispasti ...
Kada bude doprinosio svojoj ekipi kao Mesi tada će zaslužiti platu kao on, a ne da samo čeka od suigrača da urade sve za njega. Bolje da povećaju platu Marselu, Modriću. Isku, Krosu nego Ronaldu..
Ma pasa moj malo je tebi i 73 miliona,kakvi sve hadalji uzimaju pare ti si vrhh,oni tebe trebaju,a ne ti njih
Zna sta trazi. Mnogi laprdaju a pojma nemaju o cemu. Sve to ima racunicu.
Svak 8de ba posao zbog zarade pa tako i on ali ovo je odista preslo u famtaziju.Igrac jeste talenat jeste ali sto je mnogo i previse je.Cuj 73 milijuna na godisnjem nivo a koliko naroda jos uvije gladuje na ovoj planeti
Ono kad prerastes RM...neprocjenjivo 😁
cuj petogodisnji ugovor, sta bi ti igrao do 38?
Zaradite pravi novac igrajući online strategiju. Brzo i lako do pravih para. Link za reg: http://www.marketglory.com/strategygame/lafomamone
Svako ljeto ista priča.
Zaradite pravi novac igrajući online strategiju. Brzo i lako do pravih para. Link za reg: http://www.marketglory.com/strategygame/lafomamone
Kad vidim ove komentare naših primitivaca shvatam sto nam je drzava ovakva kakva jest.. ako vi ne znate sebe cijeniti i prihvatate da radite ko robovi za 500 KM mjesecno , ne osuđujte ljude da svoj rad naplate koliko oni misle da vrijede ..
Pa eno nasi doktori strajkuju plate im 1500 km ko vozacu tramvaja u grasu, a svijet pise komentare po klixu da im je i to puno da su vakvi nakvi, a ljudi zivote spasavaju slazem se u potpunosti
@bqackfie1der Budi i ti zabavljac s loptom pa imaj satnicu 5000€ ako je lahko
Opet taj famozni "relevantni" Klix lupeta gluposti. Čak ni Marca nije spomenula ništa u vezi sa ugovorom od 5 godina, ali zato je Klix nekako došao do te informacije. Ne samo da Ronaldo neće u Real-u igrati do 39. godine, već se neće uopće baviti fudbalom sa 39 godina. Čuj ugovor od 5 godina. 😂
Born: February 5, 1985 (age 33 years)
Mater vam ebem pohlepnu, nema gore bolesti od ove.. Ima prihode preko 100 milki svake godine, ne računajući brend koji ima, nekretnine i slično, a opet mu malo. Nikad ne bih poželio da imam toliko para, umjereno je najbolje, jer poslije sve postane dosadno i nemaš se za šta boriti, zato ovoliko i preseravaju.
@MagdalenaM Fulila si poentu..
@MagdalenaM pričamo o Ronaldu koji zadnjih sezona ima manje dodavanja po utakmicama čak i od golmana na terenu... Statistika po broj stvorenih šansi, asistencija, driblinga svake sezone govori da Ronaldo ni približno ne doprinosi Realu kao Messi - Barceloni. Nema tu nikakve veze ko je realan, a ko nije. To su činjenice. Jedino su po golovima uvijek tu negdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
33 miliona godišnje. A NJEmu 33 godine. Još dvije plate i ćao. Pa nije golman da može i duže.