U susret El Clasicu
0
Real ove sezone bolji od Barcelone
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim gledati i jedne i druge kada igraju jer nude najvise na planeti u igri koja se zove fudbal, navijam i za real i za barcelonu, ali brate kad igraju ec onda mi je real drazi :)
Ima da ih Real podere !
pozdrav iz Lukavice za Fashion TV
Ove sezone u Madridu 2:2 a u Barceloni 3:2 za Barcu. Džaba njima golovi i bodovi protiv drugih kad ih Barca redovno dere.
nek je dosadila barca bogu i narodu
dje si matematicar ? real je dao 6 golova iz penala od ukupno 49 ligaskih ... kako ti dodje do jedne trecine da mi je znat...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tw5A6T0opD8 Pogledati obavezno!
MOJ BI IH RADNIČKI IZ LUKAVCA RAZVALIO OBOJE NAPRIJED PLAVO-BIJELI
JEBACE VAS BARSA OPET OJ NANO NANICE !
A što bolan ne napisa da je real dao trecinu golova iz penala a cristina čak 6 iz penala a MESSI samo 1????Ili što ne napisa koliko je real primio golova a koliko BARCA????10 komada real a samo 7 BARCA ako ne znaš uredniče!!!Daj mi sad statistiku preračunaj mozgu!!!MES QUE UN CLUB BARCELONA
na q te nosam... 6 je penala dao , pa sta ? I to su golovi
ronaldno puca penale i na treningu,hahaha,jes mu mesi nabio komplex,ronaldo do 17 golova 8 iz penala,
Idu Messi , Villa i Pedro.....nekontas??? ee pa nekonta ni odbrana reala!!
a niste pomenuli da Barsa ima komplekse prema najvecem klubu svih vremena?
0-5 lagano,opet...
Sad će Leo da vas mesi XD
ma real glavni u spaniji uvijek bio i ostao