Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej pa rekao sam ja da ne sporim njihov kvalitet, ali mislim da bi se spanci i sami morali potrudit da stvore kvalitetniji ligaski ambijent, da ako nista bude malkice zanimljivije u vrhu. Barca je svoj tim izgradila tako da se njima nema sta prigovorit uopste, iz svojih pogona, ali real, pa dajte nekom drugom klubu u spaniji, onoliko novca s kojim oni raspolazu , pa nema sanse da ne bude u vrhu, a sa dobrim sastavom ce doci i neki dobar trener, Al to su vec fantazije, nema od toga nista, barca i real su njima predmeti za eksponiranje, i nema sanse da im je u planu da s nekom jacom kompetencijom ugroze njihove slavne historije i prekinu ih. Steta samo za prave fanove nogometa/fudbala.
u pravu si to sve, ali real i barca imaju toliko poena viska zato sto su najbolji, ne samo u Spaniji nego u cijeloj Evropi, i protiv njih se nemoguce borit,od historije, pa u danasnjici aa bojim se tako ce biti u buducnosti. Ispravi me ako grijesim...:)
@@carne mislio sam kroz historiju drug...u italiji su osvajali i milan i juve i roma i inter i to sve u par godina...al bar ja kako znam dvadeset zadnjih godina od tih klubova sto ih ti nabroja mozda su uzeli svi ukupno 3-4 titule...pa cak i da idem dalje...u zadnjih 30 godina...ako mi vec ne vjerujes na rijec ..provjeri , doduse ni u engleskoj lizi nije nesto puno drukcije po tom pogledu osvajaca. Ali svak isto zna da je tu uvijek bod-dva razlike na kraju izmedju klubova koji se bore za vrh tabele...pogledaj trenutno stanje po tabelama u svim ligama...jedino barca i real imaju prednost od 20-30 bodova nad treceplasiranim...ako nadjes jos slicnih situacija fino mi napisi i ne filozofiraj.
izvini druze, ali koga to imas u Engleskoj? 4 tima koja se bore za titulu svake godine, u Italiji 2 (Milan i Inter) aa u Francuskoj i Njemackoj po 1 (Lyon i Bayern) A u Spaniji pored Reala i Barce jaki su jos Atletiko Madrid, Villareal, Valencia.....sagledaj sve cinjenice pa onda komentarisi !
Nemam nista protiv Barcelone niti Reala M....ali kad pogledas na tabelu ove spanske lige...pogotovo zadnjih godina, odmah se moze stec dojam njene kvalitete. Dva kluba su osvojili 90% titula kroz historiju, u najmanju ruku smijesno koliko je i zalosno. A ne vjerujem da ce se nesto promijeniti u nekoj blizoj buducnosti...liga je sr.a.n.je i da nema reala ili barce ne vjerujem da bi je neko uopste i pratio.Vecina drugih liga, ako nista malo su neizvjesnije. Al ne vjerujem da sam i rekao nesto sto nije vec poznato mnogima.
Oba penala čista ko suza, ko ne vjeruje imate youtube kabinu pa probajte. Bujrum. Zaslužena pobjeda, atletiko odigrao hrabro. Nisu imali sreće u završnici akcija. To je to. Sad one zigane docekat iz barce na ESB. VAMOS MADRID!
neka penala i kartona! HALA (Kenjara) MADRID!