Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Školski primjer razlike u srcima šampiona i vonabi (instant) šampiona...
To ti je to. Govorio sam i prije dva mjeseca da Real ovo lagano prolazi, pa makar i da su zadnji u ligi. Oni su LP davno doktorirali, a evo ti i dokaza večeras. Užasno igrali,ali opet tricu strpaše. To ti je karakteristika Reala, Barce i tako velikih klubova.
Još pure naftaši!!! A i još gledanja utakmica ovim što su proglasili prolaz PSG-a , djeco ostavite se fudbala ili gledajte s razumijevanjem hahah !!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba jos ovim pure i miliona da bi igrali protiv Real.
trebo je roki svirat penal kad je ramosa opalila u ruku.
@fellas kaze kolega adise supla desna strana psga ko najbolji svajcarski sir. He he he. Poyy
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prvi i jedini put da sam navijao za Real 😂
Do 85 minute PSG se praktcki poigravao sa Realom...ako ovako bude u Parizu treba se dogoditi cudo i da Real da 2 gola u 5 minuta utakmice. Dajem prednost PS-u za prolazak, ali Real je Real. I prosle godine sam bio za Juventus pa im Real odrza lekciju...bice zanimljivo u Parizu, pravi nogometni praznik.
Ma sve je moguce...PSG je zaista odigrao ono leprsavo i tehnicko kao Brazil nekad u stara vremena kad je svijet odusevljavao...Real kao Njemci i nema predaje do zadnje sekunde.
koju ste vi gledali utakmicu? pa real je i statisticki u svemu bolji osim u zutim kartonima, to je psg imao vise. Garant nemas vise od 17 godina, to su uglavnom navijaci psg-a, man city, barse i tako, po novom kako su uletili milioni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kažem fino u prošloj objavi da dok dječica malo trznu i babuka Ronaldo će sa ekipom početi bolje, narod ne vjeruje! Nije više kao nekad, ali je dobar. On nam je pokazao sa svojim nastupima i više nego dovoljno! Volimo te Ronaldo! ⚽❤ (Tvoji prijatelji koje si upoznao u Sarajevu, B&H4CR7)
ma papcine madridske
Zašto svi potkopavaju ove ekipe koje su se izgradile zadnjih par godina na osnovu para? Pa na koji drugi nacin prosjecna ekipa moze se nositi sa ovim velikim? Ako uloze novac u akademije i stvaranje igraca opet ce im sve uzeti ovi veliki jer oni sami nece moci da ih zadrze jer nemaju para. Ako je itko postao veliki klub na sumnjiv nacin onda je to Real, veliki dio titula i globalne popularnosti su ostvarili u doba Francisco-a Franka. PSG je veci dio odigrao dobro, moglo je lako biti drugacije.
@Anti-SDA Pa mozda ce za 20 godina PSG imati tradiciju, iako ima i sad pa nije PSG bas bezveze ekipa bio i prije ovih silnih para. Procitaj malo pa ces bolje razumjeti kako je Real postao slavan 50-tih i 60-tih godina kad su bukvalno kradjama, ubijanjima, ucjenjivanjima osvajali titule sve po naredbi Frnacisca Franka. Real je najlicemjernija ekipa na svijetu. REAL JE NA SILU POSTAO NAJBOLJI
@spidaman1987 Zanemarimo Frankovo doba i opet su veliki ili najveći. Franko je umro početkom 70-ih. Od 1998 do danas Real je osvojio 6 titula Lige prvaka. Ah, da: umalo da zaboravim dva Kupa UEFA 80-ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad od Pariza sile. Pickasti mentalitet. 8 puta bolji od Reala, a vadi Cavanija i pojacava odbranu, ahahha. I za to prima milione. xD Isto ko i s Barcelonom prosle godine. Luzercine. Real je velik, ogroman klub, I kad su losi, boji su.
cavani i neymar ne smiju biti ni na istom kontinentu a ne u istom klubu
psg je bolja ekipa od reala. u uzvratu, valjda ce bit neutralan sudija, psg moze pobjediti 3 razlike.
hahhhah dobar si momak
jos 500 miliona za 2 igraca i mogu doc do cetvrtine a o finalu mogu samo sanjat
Ono na krosu se ne bi sviralo protiv reala, ali bi se zato ramosova ruka svirala u njihovu korist. Sudije ne mogu sve vidjet i normalno je da ponekad grijese, ali uvijek grijese u realovu korist. Nacho je trebao ranije dobit zuti i bilo je jos pet sest situacija u prvom poluvremenu kad je ostecen psg.
ti isto saša vugdalic 3 je 3
imao sam osjecaj da sudija jedva ceka da svira bilo sta realuu jos kad ga ney pogodi znao sam da je prica za psg zavrsena
mrzim neymara vise od RSa
Kako fino smećelonistice znaju suditi, ako niate gledalii slušali svetske sudije koji su komentarisali tekmu, sve je regularno, samo je mogao dati žuti Kroosu zbog simuliranja na početku tekme, ali se ispravio ne dajući drugi žuti kad je penal bio onom iz PSGa i Neymaru dva žuta, ali o tom po tom, Real će aBd proći, a smećelonisti, vi se pripremajte za Chelsea, niste ih jednom pokrali
Ovo je gori PSG nego onaj sto je Barca dobila 6 1 Kataatrofa od ekipe. trce kao kokoska bez glave . Real nije nista odigrao a eto kao obicno dobio
e brao za komentar
Hala Madrid!, Hala Madrid! Noble y belico adalid, caballero del honor. Hala Madrid!, Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid! Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.
promjeni dilera 😂
Tesla, te puta madre