Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj United treba na koljenima moliti ibrahimovica i dati mu koliko hoce para samo da se vrati.iz onih sansi on bi dao 3 gola
@RepublikaStecajna kakve veze BG ima sa ovim svim? koja opsjednutost Srbima i Srbijom..lijeci se stari
@RepublikaStecajna to samo u tvojoj glavi neke price se javljaju..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jel ih "srušio" matere ti (s mekim Š) ???? Nije ih "srušio" nego ih pobjedio, odnio pobjedu, zasluzeno pobjedio... Znate li novinari neki normal izraz upotrijebiti osim "srušio", "slomio", "uništio" "razvalio"? I onda se pitata esto vam je drzava takva kavka jest!
Prije nego budes pisao o fudbalu, malo se educiraj o njemu, jer vidim da pojma nemas. Normalno da ce napisati "srusio", to su ti FUDBALSKI ZNALČE žargoni
Svaka cast za Makedoniju. Da tako dva velikana dodju i da igraju u njihovom gradu sto je prije par godina bilo nezamisljivo. Nadam se da ce nasi levati izvuci nesto pozitivno iz svega ovoga pa da i mi nekad budemo organizatori necega a ne konstantno prepucavanje koje nas ne vodi ama bas nigdje Svi idu naprijed samo mi tapkamo u mjestu.
Ma sa pola snage odradjeno ovo...dominacija se nastavlja i novu sezonu
Jedinstvo bi trebalo angažovati Croucha. Svakako igraju isti fudbal kao Stoke City i Crouch bi mogao uletiti kao bandera na koju će nabacivati lopte kad Fellaini pauzira zbog crvenih kartona.
ovaj cashemiro vrijedi više nego ronaldo i mesi pa lik je ubica a još nije napadač
ali brete ne mogu se gledati samo trofeji za najboljeg igraca treba da se gleda golovi,asistencije,trofeji,kreirane sanse,itd..
Samo jedno, najbolji klub svih vremena REAL MADRID.
Uvjerit ces se u nedjelju ko je najbolji svih vremena. Kao i svaku tekmu sto vam se popisa u facu ;)
Onaj ko kaže da je Mančester imao bilo kakve šanse on pojma nema o fudbalu. Real je odigrao lagano , da mu je trebalo 5 golova dali bi sigurno.
upravo , Real prikočio i odigrao tačno onoliko koliko im je trebalo da osvoje ...
oni ove godine neće biti ni na 6 poziciji u Pl.
ako se u Skopju igralo, more i na Bilinom
Nećeš to dočekati. Pa ko bi ovamo došao??
A sto cigo murinjo skide medalju
Real je toliko snazan da je to zastrasujuce....Isco sta reci nego carobnjak i citav vezni red je toliko snazan da nije bitno ko u napadu igra...
Valjda se kaze i pise Skopje.
@ETFovac007 mislis bosnjackom
Ne znam kako je na bosanskom, srpskom ili korejskom. Ja kazem Skopje
opet štela realu
real pola golova dadne iz ofsajda, fudbal danas je totalno nefer
Kme kme
DObra utakmica, ocekivana pobjeda RM, relano momci su na okupu 3-4 godine igraju non stop zajedno uigrani su maksimalno sto i pokazuju zadnje sezone, MU dobro odigrao opet, ima novih igraca treba ih sada uigrati i bice oni odlican tim