Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitalizam treba restart
Real Madrid može napraviti autoput Sarajevo - Tuzla.
Koliko je mfije u fifi i uefi je dokaz da se dopustaju ovakvi transferi i ovakve cifre,zalosno je u sta se taj nigomet pretvara,natavno da treba zaradjivati i da novqc sve pokrece ali ovo sto se desava je prevazislo svaku mjeru normalnog
Sve je to biznis. On ako bude u Realu bar 5 godina, taj novac će zaraditi samo od prodaje dresova. Tako se govorilo za Ronalda da je 100 miliona bilo previše 2009. godine.
Zato ga i ne pratim vise :) nije to vise onaj fudbal.
Ako je real, onda je realno
Pa ako je u pitanju Real onda je realno!
P.RE.SE.RA.VANJE!!
Ma ovo više nema nikakvog smisla!
Ovo je cirkus. Kakvih 400 milijuna eura. Lakrdija teška. Nitko ne vrijedi te novce....
svaki politicar u BiH ima 4 puta vise .
pa kad platis ulaznicu 100-150 da gledaš one rage, onda mogu platiti i igrača. saberi koliki je kapacitet stadiona, plus sponzori, prodaja dresova, opreme, itd itd. sasvim je normalno jer sad im adidas plača 100 miliona da nose opremu, e ne mozes gledati rage.
Ma uvesti salary cap kao u americkim sportovima i cao...ovo bas smijesno postaje
samo da ljudi skontaju da te pare ne idu Mbappeu nego je to odštetna klauzula koja ide PSG-u mada sumnjam da će toliko platiti