Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej ba, smirite malo strasti. Voljeli i ne voljeli Real. Jasno se vidi da je zakoračio na lijevo i ušao u putanju Realovom defenzivcu. Nemojte biti dvolični, pažljivo pogledajte snimak. NIJE BIO U MJESTU kod bloka, iz sve tri ugla se vidi a najbolje na 0:45, prati njegovo kretanje, zakorači ka njemu i ranmenom se nanase na njega da ga skine. Nije vam to blok dragi moji.
Naravno, čim protivnik stoji na putu Realovim igračima, to je već kršenje pravila Primere. S obzirom da je se igrač Reala zabio u njega i da je kojim slučajem i igrač Seville pao onda bi se mogao svirati i penal za Sevillu i šta onda? Real je odvratan klub u svakom mogućem smislu
Prilikom svakog kornera milion ovakvih blokova bude. Najbitnije je da se igrac koji pravi blok ne krece u bloku sto je ovde i bio slucaj. Mrtva otimacina.
Sta sere komentator, cist faul ko suza, izgleda da je igrao protiv Reala
S obzirom da je se igrač Reala zabio u njega i da je kojim slučajem i igrač Seville pao onda bi se mogao svirati i penal za Sevillu i šta onda? Real - smeće od kluba.
Najmanje je ovdje navijaca Sevilje,napaceni barselonini mucenici cmizdre nad jos jednom pobjedom Reala. Na zalost njihovu Var postoji,pa kako bilo da bilo. Hala Real
To baba Vanga ukrsla,izgleda😂😂😂.Nemoj se ti sikerati puno,pusti neka vrijeme kaze. A za VAR meni licno bolje da ga ima nego da nema,bas zbog takvih,posle pusenja uvijek bi trazili neko opravdanje.. Ovako nemoze,sudija ima zadnju.. Kontas ?
Nek osvoje ovi tvoji saparatisti Real je se toga naosvajao moj brale dovoljno 13 komada ko stigne nek se javi, a ostaje naravno da se vidi gdje ce te biti vi kad vas onaj kepec napusti a i to ce biti uskoro vjeruj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čist prekršaj. Nije košarka. Militao bi barem ispratio De Jonga do kraja, pa bio gol ili ne. Ista stvar se svira i na sredini terena kada se obaraju igrači da bi se kontra presjekla. Sasvim korektna odluka VAR-a.
@Douglasssy , S obzirom da je se igrač Reala zabio u njega i da je kojim slučajem i igrač Seville pao onda bi se mogao svirati i penal za Sevillu i šta onda? Real - smeće od kluba.
@nedomhodzic hvala Bogu pa sudija nije glup i razumije pravila za razliku od tebe