Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESSI EKBER!!!!!!!!!!!
BOG MESSI CE GA IZLjECIT, AKO MESSI DA
Joj Tito jarane idi gdje god hoces na ljecenje samo nemoj u Ljubljanu. Kada si tamo bio zadnji put pravoooo si se zajebao.
Nisam siguran sta tacno predstavlja njegova dijagnoza, odnosno koliko je zapravo opasna. Ali štetaa stvarno, mlad je i talentovan covjek. I mislim da ne bi toliki naglasak trebao ici na cinjenicu da su iz Madrida uputili podršku.Ipak bez obzira na njihov stoljetni rivalitet to ne znaci da nisu ljudi. I podrska od strane Reala je sasvim normalna i ocekivana.