Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIO JE JOŠ JEDAN ČIST JEDANESTERAC NA KAKI...
jos je smijesno kad kazu ronaldo bolji od mesija pa covjek soro pola golova koje je zabio su bili iz penala tacnije 10
Koji neprofesionalizam od jednog skupa ljudi ja to jos nisam vidio .Ej ej da li bi vi sve samo da pola dana budete placeni ko oni u budete toliko slavljenii
Utakmica je bila odlicna sto jest jest... Ko je gledao zna o cemu govorim... Da se Llorente nije obrukao u prvom poluvremenu kod one sanse ko zna kako bi zavrsilo...Bilbao pokazao zube u Madridu,ali Real spremnija ekipa ;)
baltazar ne rise sviju ti
madridani znam da istina boli ....jedino penalima preokrenete rezultat ili nekom katastrofalnom greskom sudaca o ovome vam pricam http://www.youtube.com/watch?v=Jv3U0or9UM8
Koje g..o.v.no od portala, fuj!
Kaka i Özil trebaju počinjati uvijek od 1. minute! Bravo za Callejona...momak je ubica u kaznenom prostoru!
sarajevo x com. sranje
Penalima? Penalima? Penalima? Pa kolko moras biti r.etardiran u mozak da bi napisao ovaj naslov. Evo rezime utakmice posto ovi d.ebili su vjerovatno izvjestaj kopirali sa neke katalonske stranice, m.ajku im neprofesionalnu... Prvo poluvrijeme, Bilbao bolji dobro su se drzali, zasluzeno vodjstvo, Real u prvih 20 minuta pokusava uspostaviti igru. Drugo poluvrijeme Bilbao nije mogao vise izdrzati, te su pravili greske dok je Real kako je odmicalo vrijeme sve bolje i ljepse igrao. Penali su bili cisti kao suza. Marcelo najbolji, potom ozil, dobro su odigrali Ramos, Kaka, dok je mladi Varane pokazao da je jedna od najvecih nada svjetskog fudbala.