Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pricajte vi sta hocete ali tri lige sampiona zaredom nije nikad niko uspio nego ovi momci pametnom dosta
@mrtvi Koliko bi Barcelona osvojila titula da nije bilo sudija...zapitaj se pa daj odgovor... Realu se ne moze prigovoriti...jednostavno imaju najbolji tim trenutno i tako unazad 5-6god...bez obzira sto se Barca pojacala,Juventus,PSG...jos su oni miljama daleko od perfekcije zvana Real Madrid...
Vako i u SBB bot svlačionici svaku noć
Ahahah kako vas samo klix loži. Dogovaraju se da idu na kurve poslije utakmice. Hahhaha klikse,klikse, nevaljalče ;)
Strašni Real Madrid! ☝
Meni se sve čini da je bilo ovako. Carvajal: Moramo ih pritisnuti, oni kombinuju brzo i moramo to zaustaviti, moramo da spriječimo njihovu trojicu igrača u napadu. Ramos: Spriječit ću ja Salaha, bio sam na časovima Judo-a. Ima jedan zabranjeni potez Waki-gatame, kažu da se lahkom može rame iščašiti.
Modrić: Ali Waki-gatame ne možeš uraditi da sudac ne vidi. Ramos: Idemo u tranziciju na ne-waza. To niti će sudac svirat, a garantovano će ga iznijeti sa terena. Zidane: Odlično momci, idemo onda.
Ma kakavi planovi , ne mozemo se sastaviti sa loptom. Ide plan b , cigo ramos ja biram tebe ... napada Uchi matom , good job cigoo , good job.