Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed momci, samo igra i trud i rad 😀😁
Vrh Spanskog zakonodavstva u svecanoj lozi Santiago Bernabeu-a. Samo da se zna ko tuzi i procesuira igrace Barcelone, bilo kakvo objasnjenje je bespotrebno: http://www.sport.es/es/noticias/barca/abogada-que-por-messi-neymar-sigue-feliz-palco-del-bernabeu-5773975 Predsjednik lige javno govori da je navijac Reala, suci i tuzioci koji proganjaju igrace barcelone po sudovima sjede u svecanoj lozi pored Pereza, a niko nema veze ni sa cim :).
Suti, Barca danas dobro i prošla, mogli su 3 primit da nisu oni pogađali prečku i stativu, ali jeste Barci je poništen čist gol, sad se vrati nazad u rupicu.
Unaprijed poznat ishod utakmice. Zna se da Sociedad i Espanhol protiv Reala igraju revijalne, a protiv Barcelone naostre sablje, nozeve i sva ostala orudza koja imaju. To je u Spaniji "javna tajna" i niko vise i ne gleda ovaj cirkus osim navijaca Reala.
@tabakinho placi placi uskoro -7 hahahahahah
zima, zima -4 hahahahahaahhahahah
@dzeno77 Poslije utakmice sa Valensijom ce biti jos vise zima tad -7 hahahahahahha
@ForeverBiH ma znam, ovo ih malo tjesim hahahahahhahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad necu prezaliti onaj listic od juce sa hrvatskom 2 :( :( :(
Jeste primijetili da Ronaldo nije proslavio sa "SIUUUU" :D
ha ha
Ne treba se brinuti kad Luka Modrić napusti Real, Mateo Kovačić mu može biti veoma dobra zamjena, samo da nastavi sa dobrim partijama.... i hoće li Zidan više ubaciti Moratu od prve minute... večeras je za manje od pola sata uradio više posla nego Benzema u posljednje 2 utakmice....
Da u pravu si za jednu i drugo,mada opet mislim da Kovacic ne moze biti nikad ni blizu Luke,a Morata je trenutno bolji od Benzeme koji se ne moze da sastavi sa loptom nikako..
@ForeverBiH Modrić jeste vanserijski veznjak i jedan od najboljih koje je Real ikad imao i trenutno jedan od najboljih na svijetu... ali Kovačić može da bude veoma dobra zamjena, s tim mlad je ima za njega vremena da se još razvije, pa Modrića su proglasili najgorim pojačanjem one sezone kada je došao a danas je jedan od stubova Reala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)