Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan otaj cojk kojim je bivo zirant
Kako je to onda UEFA-a prijetila Hajduku, Vojvodini i ostaloj balkanskoj bijedi izbacivanjem iz europskih natjecanja ako ne podmire par stotina tisuća eura duga, a u Real se ne dira unatoč takvim ciframa!? Prokleto licemjerje i dvostruka mjerila.
Pa moguce je da nase ekipe duguju UEFI, pa ih zbog toga UEFA i kaznjava. Navijaci sa nasih prostora naprave belaj i kao "pomazu" klubu ali onda ga dovedu do tih kazni koje klub ne moze platiti i onda diskvalifikacija. A Real duguje bankama dok je prema UEFI regularan. Ne odobravam to ni u kom slucaju, eto kod njih narod strajka a Real i Barcelona milijardu garant duzni. Brate ako ne mozes odrzavati klub, prodaj ga ili slicno.
Što se Hajduka recimo tiče, nije bila riječ o dugu UEFI nego bivšim igračima i nekim klubovima od kojih su kupovali igrače, dok je u isto vrijeme Al Ittihad dužan velike pare Hajduku i nikome ništa.
Za razliku od nekih klubova Real jos nije uzeo novac od tv prava koji su neki klubovi uzeli za narednih 5 godina. Real ima veliki broj potrazivanja koja tek trebaju doci na naplatu uz to da svoje dugove takodje vracaju postupno. To je malo veca matematika od one koju su mnogi od vas ucili samo do srednje skole a i tada imali maksimalno 2 "naguzove". Koji su ovdje pacenici, svi misle da znaju sve o fudbalu, zenama, pravima, parama pa ***te ovo je raj na zemlji, dajte odmah 10ak probranih da zaposlimo u mmf da ih naucite mozda kako se vodi ekonomija jedne drzave, neka vas Bevanda zaposli da mu proračun donesete ili da rijesite Americki problem s budzetom. Mentoli jedni.
Prije pljuvanja moras da znas o cemu govoris. Svi klubovi u ligama 5 uzimaju novac na kraju godine, u svim ligama to zavisi od mjesta na tabeli dok u Spaniji ima fixno odredjen procenat ali se ide ka "normalizaciji". Cinjenica da u Spaniji nije neophodno javno iznositi stanje racuna (kao sto je u Engleskoj npr), daje ovom vecu vjerodostojnost s obzirom da je izaslo iz usta jednog covjeka usko vezanog za klub, a druga stvar, Perez kada je zadnji put otisao iz Reala ostavio je povelik dug.... Jedina razlika izmedju ovog i proslog mandata je sto sada je za ulozenu skoro milijardu eura dobio 2 trofeja, a u to proslo vrijeme dosta vise.
Ovo me podsjeca na hladni rat izmedju sad i rusije.ako ja imam jedan let na mars ja cu imati dva....a minusi se redaju....
klub koji je upropastio najvise igraca
A kako se to upropasti igrac? Tako sto se kupi povrijedjen, pa onda uslijedi druga povreda, pa treca, pa ode u neki drugi osrednji klub, pa se i tamo povrijedi i to znaci da ga je Real upropastio? Mislim ohanite sa tim sranjima, vrhunski igraci se ne mogu upropastiti da ne znam gdje igraju.
Pa naravno da ce sjediti sjediti na klupi ako su vazda povrijedjeni/nedovoljno spremni. Mislim koji ku***, sta je Real imao od tih igraca i kada su bili u igri osim jadnih predstava. Sto Ramos nije propao, sto mali Varane ne propadne, sto Modric ne propadne, sto Ozil nije propao u Madridu, sto Isco ne sjedi na klupi i propada, a tek sto Ronaldo propade otkad ode iz Manchestera to je cudo jedno. Ne mlati praznu slamu i ne navodi mi te nekakve kvazi staklene igrace. Jednostavna parola, samo najjaci uspjevaju i tacka.
dabogda propali , korumpirani klub ne moze elche dobiti bez penala , najodvratniji klub na svijetu poslije man utd i barcelone
nemoj mi za manchester bacicu ti b00mbuu
ne diraj barcu dobri su oni... real je smeće treba ih ugasit najbolje bi bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bice ko Notingham forrest.
malo li je
Pa jebem ga ko kaze da se fudbal igra iz ljubavi, sve je to davno umrlo....
mah Real je godinama najveći fudbalski rasipnik novca (ako ne računamo ove vještačke arapske i ruske ekipe)
@Sekula Rasipa li se Barca (uzimam za primjer jer eto nije ni arapski ni ruski klub)? Ocemo stavljati racunicu u zadnjih 5-10 godina? Ili se i dalje fura prica o La Masiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)