Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac, ravaku od covjeka.
mogul ja za 50 mambi nosit nike duksu
Mom Realu ne treba kvalitet, imaju ga i previše. Realu treba "ratnik", a ne sisica od igrača kao što je Neymar koji plače svaki put kada ga neko pogleda ili uđe u slabiji duel s njim. Eno mu Barcelona pa nek igra za njih.
Ovo je dokaz da fudbal vise nije uopce sport nego klasicni biznis. Cuj kompanija daje novac klubu da dovede igraca i onda jos dodje UEFA i sere prije svake utakmice o nekom "fair playu"... Da nije jadno bilo bi smijesno...
najbolje bi bilo da se komplet madrid naguzi
Dobro bi nam dos'o umjesto Benzeme, ali mislim da od ovog nema nista.
Jesi li ti to član upravnog odbora Real Madrida? Čuj "nam".
Ma suplja novinarska.
Dobro igra al je smrad od čovjeka.
Predaleko je ovo sve otislo.Kolika je cijena bila legendi koje su hroz historiju prodefilovale fudbalskim terenima, a kolika je ovim danasnjim fudbalerima.. Against modern football!
Sramota bi bilo nakon onakve drame otic nakon jedne sezone iz PSG-a