Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe,objavite slobodno i na sva zvona da se zna Danas je i u Republici Srpskoj bio neradni dan. Nemojte se ustručavati reći istinu
Znači BH telecom ti prisilno uzme dodatnih 5 km zbog Sport Klubova, koji inače prenose La Ligu ali ne dobiješ najvažniju utakmicu. Koji je ovo bezobrazluk.
Prijatelju, ovo je bezobrazluk telemacha, oni su vlasnici Sport kluba kao i Nova sport kanala koji se skoro pojavio, a znamo koja je frka bila jer nisu dali Telecomu sport klubove i kad su na kraju morali dati Sport klub i Telecomu onda su napravili Nova sport kanal da bi i dalje mogli drzati monopol, evo ti primjer na El clasic-u i na utakmici Bosna -Grcka prije par dana, samo sto nasi ljudi ne shvataju situaciju.
ovaj telemah treba bojkotovat, ali su nošnje glupe da to urade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podsjetimo, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić (SDA) objavio je snimak o malverzacijama u pozadini unutarstranačkih izbora za predsjednika Kantonalnog odbora SDA Sarajevo koji su održani u srijedu. Glavni akter na snimku kojeg je objavio Efendić je predsjednik Kadrovske komisije i potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, a u razgovoru učestvuje i Sabahudin Delalić i Muhamed Šehović.
Bezveze ispodprosjecna utakmica, Barsa nije ni igrala, razlog nepoznat. U drugom tacno vidis da pustaju igrace Reala ....nebil dali go ?? Iskreno nisam navijac ni jednih ni drugih.
Real je mnogo bolji bez maloga nosonje mokrica.
utakmica je na sk1
3 zicera za Barcu. Ko bi reko da ce tako bit.
Pa zasto niko ne prenosi ovo? Prokleti SK znaju dodatno naplatiti svoje kanale a ne prenose najvazniju utakmicu La lige
Telemach vise nikad nece u moju kucu, makar nijednu tekmu vise ne pogledao! Ucjenjivacko-monopolisticka djubrad😒
moja TV je najveće govno koje postoji.
nije do njih, telemah pravi monopol
ko pusti onog debila bahu da prenosi
@odisejhomerov Papak jedini debil si ti, Baho je legenda i svaka mu cast treba da ga podrzis majmune...