Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tenkre Irfan će Džeki doći glave
Da Edin imalo mozga ima, on bi se otarasio ovog Irfana davnih dana. On je razlog zašto ti je karijera zaglavila u Wolfsburgu i zašto vjerovatno nigdje nećes otić.
who the f... is IRFAN???????????????????????????? rijesi se te budale, nek prodaje igrače iz Teplica on nije dorastao takvom izazovu , nadji menadžera
Provjerena informacija, Dzeko u januaru prelazi na budizam.
Ovaj kodze je glup k`o konj.
opet o džeki... c c c
pa jarane koji odron pise ove tekstove... zziku mu rijeci majke ti cuj medijsko seljakanje , veli , ... ccc...
Chuck Norris je dovoljno ponudio Hoenesu i Irfanu za Dzeku E moj Edine, znam da je Irfan dosta uradio za tebe ali i ti si za njega. Bjezi od gosp. Redzepagica, vidis da ti je postao dusmanin. Boli njega neka stvar za tvoju karijeru.
Nemoj u Real tako ti BOGA!Propašćeš, previše ih je tamo da bi došao do izražaja.Engleska se ubila za Džeku, City, Arsenal bilo šta samo ne Real.
da li se ovo medijsko seljakanje sto spominjete odnosi na ovaj portal ?
Chuck Norris zna gdje će Edin Đeko preći
ma kojim divljačkim ponašanjem, pa šta rade druge svijetske zvijezdice, mora i on nekad malo puknuti pa čovijek je, preko 60 BL golova govori da je on jedan od naj napadaća današnjice ,da je Englez pa napuhali bi ga da je Mesi. uostalom danas je popularno biti divlji opijati se,uslikati se koji put nag ili eventualno u gačama, biti optužen za silovanje,da je Džeko takav možda bi bio i popularniji, a što se tiće toga kakve koristi ima BiH od njega pa svaki put kad da go, a komentator spomene Bosna ja se osječam lijepo
U mene mi moja žena samo gleda Šeherzadu, a ja bogami dže če naš dijamant, ha ya.
Ovo izjave od njegovog agenta su stare vec dva dana. Pitam se sto se uopce opet ovo ponavlja, mi hocemo novosti, a ne nesto sto vec svako zna!
on je odlican igrac u ovom trenutku vjerovatno spada u top 3-4 napadaca svijeta i u relativno je i dobroj formi a to sto je 2 sezone uzastopno bio u vrhu liste strijelaca pokazuje njegov kvalitet ali sad realnost i on je samo covjek a covjek voli slobodu njega su u wolfsburgu bukvalno zarobili momku je san igrati u milanu ali ovi nedaju bez obzira sto bi mozda osim para dobili i nekog igraca a i u realu se prave idioti za razmazenog benzemu koji je razbio vise automobila nego sto je zabio golova od kako je dosao u real su dali 35 a za dzeku nedaju vise od 25 eh nemoze plati pa ces dobit nije ni hoeness glup lik zna da na njemu moze zaraditi i to ce i uraditi a sto se tice managera mozda da se ipak manje oglasava a vise radi jer ovako samo lose utice i na dzeku kao sto bi uticalo na svakog od nas da nas sele negdje
Nepretjerivati !!! Sa svojim divljackim mentalitetom taj Edin nece dalje stici !!!!!!!!!!
kakve koristi BIH ima od dzekinog transfera daj ba ljudi okanite se gluposti neka ide gdje hoce vama neće u džep nista