Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@baltazar u mad bro? Smijem se kladiti da si pitar, realovci i pitari nisu prvi na tabeli i ne znaju iskljuciti caps lock.
Dobra igra Reala,Khedira i Xabi Alonso odlični na sredini terena,Pepe i Ramos u potpunosti zatvorili Falcaoa.Pobjeda više nego zaslužena.
PREDLAZEM UREDNICIMA KLIXA DA IZVRSE HARAKIRI,KOLEKTIVNI,RADI KRAJNJEM S.U.PACKOG INFORMISANJA I MANIPULIRANJA PUKOM U BOSNI TOKOM ZADNJIH SEDMICA,SRAM NEK VAS BUDE JEVREJSKA G.OVNA,NE MOZE NIKO OVDJE OD VAS UMANJITI VELICINU NAJVECEG KLUBA SVIH VREMENA I GOSP. JOSE MOURINJA..
garant lukica nije igro pa ovi tako dobro odigrali
ovaj penaldo slobodnjake zabija samo od atletica do atletica :)
jel real smanjio prednost barce
Modric igrac utakmice