Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predasistencija aj objasni tu rjec znaci nije nista pokazo na tekmi cuj predasistencija nova rjec
Jedino vrijedno gledanja. Real Madrid. Zaista, top tekme, kadrovi, reziser sjajno prati igru. Ronaldo fantastican, al sada konacno ne ovisi sve o njemu, malo mi Krosa fali. Mateo je za pola godine na posudbi, priglup jr nazalos..,
Šta će ovo biti pa od 5 golova Ronaldo nije dao ni jedan..
Nek je Messi dao, čovjek po prvi put u životu igrao kako je trebao od početka, dodavanje ubacivanje, dribling šut sve je radio al' kad neće neće.
Ovaj Džejms il' rasturi il' se izofira, ništa sredina. Svaka čast za večeras, meni je ljepša ona asistencija Bale-u nego oba gola.
Ronaldo na aparatima...
...Kovacic upisao predpredpredasistenciju...a ja dobio ban na Indexu,jer sam napisao da je Dejan Lovren panj...nevjerovatno...tamo komentatori vrijedjaju islam i Muhammeda a.s. nazivaju najpogrdnijim nazivima i ne dobiju ban,a ja zbog ovoga budem banovan...kakav fasisticki portal :D
Ja sam registrovan na 24 sata hr. Tamo je ludnica. Ljudi su toliki smetljari da nemozes vjerovat koliko nas mrze i koliko nam psuju a da ne kazem koliko tek vredjaju i omalovazavaju.
Pa vlasnik tog portala je javno na svom FB profilu, bukvalno, psovao islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Gosti su se raspucali danas u primeri samo tako....