Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fab stays in Arsenal ! END OF STORY !
Real se može nadati pokušaju krađe, ali je pet komada, ipak, pet kraljevskih komada!
Nikad Cesc nece otici u Real, koliko god to oni htjeli. Ili ostaje u Arsenalu ili dolazi u Barcu, ovog ljeta ili nekog narednog :) Visca Barca !!!
Može Real ku.cu svirat`, zajedno sa admin Sa-x Visca el Barca visca Catalunya
Brate gotivim te nenormalno. Mozda sto si dijete kluba za koji navijam.,Ali ako je ovo istina sto pise, i ako jedan trenutak pomislis pristat na ovo...propast ces :) Dodji kuci gdje ti je i mjesto, za tebe uvijek Bujruma ima. Ako nista ostani u Londonu. Samo nemoj u REAL :S MES QUE UN CLUB
Eto dokaza da su najveći na svijetu al najveći smetljari na svijetu! HaHAHAHAHAHA, koji klocevi, kupi sve, samo da ne igraju za druge timove, da nema ko igrat protiv njih, ne bi li i oni jadni nešto osvojili, HAHAHAHAHAHA
glup si
Ja sam opet cuo da Mou daje Ronalda,Higuaina,Ikera,Ramosa, ženu, njenog fakera i kilu paradajza za Cesca xD
HAHAH PA MENI EJ BOLJI BENZEMA IGRAC.........ccc DAJ BA RAL UOZBILJII SE MALOOO IMA GLADNIH U SVIJETUUU
mislim da bi se benzema snaso u arsenalu..instinkt
To će Arsen prihvatit sa obje ručke ako je istina ali čisto sumnjam
Wenger želi Benzemu, to je izjavio već par puta. A 60miliona se ne odbija tako lahko, što znači da bi na ljeto mogli vidjeti nešto specijalno, a to je da Real Madrid opet krade igrače Barceloni. Ljepota! Para Siempre Real Madrid.
Fab se na ljeto vraća u Barsu i tu je kraj priće.........
Može Real ku.cu svirat`... Visca el Barca, visca Catalunya...