Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho ima puno toga za naučiti od Ancelottija i o trenerskom poslu, a pogotovo o gospodskom kulturnom ponašanju. No na žalost, to mu njegov bolesni ego neće dozvoliti. Nisam neki fan ni jednog ni drugog tima, ali drago mi je zbog ove pobjede Reala protiv Chelsea.
iako volim barcu i messija ovaj ronaldo mi nesto sve drazi i drazi :D
http://www.sport.ba/fudbal/cudesni-pjanic-sa-dva-gola-blistao-protiv-toronta/
Poderali smo oba poluvremena. :) Novi igraci su fenomenalni, vec su se uklopili. :)
Jel' to trolas ?
P.S Apel redakciji, napisite ponesto i o sinocnjoj Mirketovoj majstoriji. Svaka cast svakome ali to je ono sto nas najvise zanima,
Igracina,realno !
Ah tako je to, neko "spusta" po novinama neko na terenu...
To je on dao murinju bajramluka
Real ih satro' prvo poluvrijeme. Modrić dominira, jako dobro izgleda ovo što pokušava Ancheloti, igra se s dosta posjeda, Isco fantastičan na malom prostoru, Iniesta 2. Real ako dovede Bale-a mora se riješit 2 igrača iz sredine, jer stvarno je šteta da sjedi recimo, Kaka, Di Maria, Jese. Nikad jači kadar Reala sasvim sigurno.