Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golcina
Kako glupi komentari. Ja trudim se ne smatrati Bosnjake zaostalima ali kad cidim ovakve komentare zalosni ste. Kada pobijedi Arabija vlazite i spominjete islam. I meni je drago za Arabiju ali glupo je zbog islama da je velicate. To je isto da mi velicamo Dansku ili da zalimo za Argetinom.
@gooUser1666615992 šta da ti reknem, evo ja sam ti dao djelomični plus ali se sad ti zapitaj, zašto je ovakav članak napisan, dali je nešto čudno što je arapski komentator na arapskom uzvikivao Bože, Bože itd itd. Dali je to neka vjest ili nešto slično, ne kontam razlog posta nikako, isto kao što ne kontam kad objave slike neke tupaste sponzoruše, eto čisto daj svoj komentar što je ovo vjest i naziv članka. Ja sam Hrvat.
Nesto poput Kemala Ahmetovica...
Sasvim normalna reakcija komentatora koja je usput rečeno uobičajena, tako d nem potrebe za preuveličavanjem kao ni ni u kom slučaju zgražanje i omalovažavanjem
Press konferencija, i selektor Maroka za meč pred Hrvatskom: sutra, ako Allah da, pobijedit ćemo. Hrvatska je jaka ali ako Allah da, mi ćemo iskoristiti to što igramo dobro i uz pomoć Allaha pobijedit ćemo. Skupina je teška, ali ako Allah da proći ćemo. Ako ispadnemo, zahvalit ćemo se velikom Allahu i nastaviti život.
Robe, čuvaj se i ja ću te čuvati.
amin
Možda jedino što je dobro u ovom šugavom vremenu je to da je očigledno otpočela svojevrsna rehabilitacija muslimana u zapadnim medijima, nakon 20-godišnjeg "rata protiv terorizma". Uz predstojeću liberalizaciju S.Arabije i Irana, muslimanski svijet bi mogao jako popraviti imidž na Zapadu, pošto su sad Rusi i Kinezi tzv. loši momci.
Da popravit će. U Siriji svak svakoga, Turci udaraju po Iraku, u Pakistanu ludnica, u Afganistanu šerijat, Tašikistan i Kirgistan pred ratom...
Gledao kod nane utakmicu 🇦🇷VS🇸🇦 na nekom kanalu na arapskom jeziku, a nana sve vice "Amin ...Amin...Amin"
Da nam je jedan ovakav za Đume čovjek je vše proučio za par minuta nego Kavazović za cjeli Ramazan.
Arapi najaci komentatori, ne samo WCupa nego i LP
Bosnjaci što kuhaju rakiju i Bezboznici Srbalji i Hrvatinići na aparatima
Ovo je nevjerovatno ja kad guziim neku trebu givori u zanosu oh my god a ovaj isto boga spominje samo u drugom smislu. Allah je bog ili obrnuto. Al tesko je ovim krmojedima to objasniti.
Trpaj u ove istetovirane sminkere koji su mislili da ce tek tako pobjedit i koji su mislili da ce im Messi sve rijesit..
treba provjeriti jel ovaj komentator završio u hitnoj
Suze mi krenuse... kolko je samo Allah dz.s. moćan!
Mislis da bog nema preca posla, nego da gleda nogomet i onom koji je pobozniji uslisi zelju?
al je golcina sto jest jest
on je ustvari izgovarao o Boze, o Boze, o Boze, nista spektakularno.
Allah Sponzor fife i One Love
Sponzorski ti tvoju citavu familiju kresem