Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domovinu se ljubi i voli bez interesa! Ne bih nikada kao selektor u ekipu pozvao igraca koji nema dokazano visok domoljubni naboj i strast da gine na terenu kako bi usrecio ljude u svojoj zemlji. Takav je, primjerice, Modric koji nije umisljena velicina, seosko je i sirotinjsko dijete, voli i bori se za domovinu I svoj hrvatski barjak. Ima skoro 35, nogometni je velikan, ali je ponizan i zadnji atom daje za reprezentaciju… Takve igrace treba BH tim, a ne manekene I interescije!
I BHF je kao i repka. Nekada bio sada se spominjao. I vi ste zakazali u zadnje vrijeme. Pa imate 4 navijacke nazovimo pjesme. Bosnom behar probeharao, Bosna je samoion ooooo, za Bosnom tugujem i famozna naj odvratnija djecija ko ne skace mrzi Bosnu hej hej jej. Zbog te prestao ici na stadione. Preispitaj te se malo Boga mi
Zalosno je to da Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nije podrzao Bazdarevica i njegove igrace, koji su 2016 osvojili Kirin Kup u Japanu, haha, jedini pehar koji do sada ima nasa zamlja. I Bazdarevic je sa totalno novom reprezentacijom, predvodjenom kapitenom Medunjaninom, i izvsnim Djuricom, Stevanovicom, Hajrovicom, i drugim mladim igracima osvojio taj trofej. I umjesto toga da se ta reprezentacija dalje usavrsava i da igraju dalje zajedno, Bazdarevic dobije otkaz.
Sve Mjenjat Od SAVEZA do Igraca
Rusite savez i problem rjesen. Sve dok Begic i begici sjede tamo nema napretka.. Nek preispitaju gdje je lova od SP. Karabeg -plasticar vjecni fizetarapeut.. KAKO???
Kao dežurni psiholog bez neophodih kvalifikacija bi rekao da je bolje da osjećaj sramote ne poznaju. Sramiti se nije nikako pozitivna stvar. Osjećaj odgovornosti bi trebali svakako da imaju.
Poznaju, kad god vas vide na tribinama, vrati im se taj osjecaj.
Mislim, šta stvarno očekujete da se protektorat plasira na svako europsko ili svjetsko prvenstvo? Na svjetskom ste bili jednom zalutali i to će se prepričavati s koljena na koljeno a euro vam je misaona rečenica.Krajnje je vrijeme da postanete realni, reprezentacija protektorata je truba i previše očekujete od njih......
Poznajete l' pravopis fanatikosi?
@Shemsodeen nisi ni ti neki stručnjak, jel'de?
Duboko smo zabrinuti!!!
Dzaba nemaju pobjednicki duh mozes imati sve ali ako to nemas dzaba ti sve
evo i navijači krenuli k'o naši političari, 'snažne poruke, otvorena pisma, javno obraćanje ...'
@KeyserChoshe još kad počnu ko incko ZABRINUTI SMO
joj ova populacija iz dijaspore za samara ..uske pantalone utegnute majice ultrasi ..izvlace obrve ..vazelin ...repka je za qrc ali brate ofi fanatikosi su seljadija ziva
Sramota je u gacama djeco draga.
Bruka i sramota!