Katastrofalni rezultati
209

Razočarani u igrače: BH Fanaticosi u Lihtenštajnu poslali snažnu poruku Zmajevima

E. B.
Foto: BH Fanaticos
Foto: BH Fanaticos
BH Fanaticosi su uz Zmajeve do sada bili nebrojeno puta, a čini se da je strpljenju naše najveće navijačke grupe koja prati reprezentaciju došao kraj.

BH Fanaticosi su propustili susret protiv Italije u Zenici te su odlučili za oko 200 mališana iz Doma Porodica Zenica, Đačkog doma Zenica, Zavoda Pazarić, Zavoda Drin Fojnica, te Sela Mira iz Turije kod Lukavca osigurati prijevoz, hranu, piće i ulaznice za utakmicu.

Ova navijačka grupa bit će prisutna večeras u Vaduzu u susretu posljednjeg kola kvalifikacija za Euro 2020. godine. Tačnije, kvalifikacija za zaborav. Još jednih.

Stoga su razočarani BH Fanaticosi napravili transparent na kojem su napisali poruku za igrače, a ona glasi: "Poznajetel' osjećaj, zove se sramota?".

Nakon katastrofalnih rezultata u ovom kvalifikacionom ciklusu naša selekcija se nalazi na pretposljednjem mjestu te je sasvim razumljiva reakcija navijača koji su našu selekciju bodrili širom Evrope, ali i svijeta.

Sudeći po komentarima na objavljenu fotografiju, i svi građani BiH su razočarani u Zmajeve koji će imati priliku iskupiti se u baražu koji se igra početkom iduće godine.