Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se tata Ferguson ukljuciti da pomogne, jos PSG nije siguran...
Ma sve je to super. Prvo poluvrijeme je podsjetilo na pravi/stari Man Utd. Ne moze se sve preko noci popraviti. Samo ti tako nastavi 😁
Suđenje na utakmici ko rinaka...drugi go PSG iz ofsajda Pogbi crveni veze s vezom nema
Za sve treba vremena, samo mi nije jasno sto Pogba crveni napravi ?? Nisam gledao utakmicu ali nije Unitedu to trebalo za revans.
@Tito43210 Dobio žuti u prvom poluvremenu, pred kraj utakmice start nad Dani Alvesom, ako se ne varam. Po mom mišljenju, karton nije zbog prekršaja, više zbog prigovora sudiji.