Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi koji kritikuju wengera ne shvataju da je arsenal uvijek u top 4 ekipe u engleskoj a ne trosi toliko novca kao ostali. naravno mogao bi i wenger uzeti pa na kraju sezone potrositi 200 miliona na transfere ali sta ako onda izostane uspjeh, kao sto je bio slucaj sa manchesterom i van gaalom? covjek radi svoj posao forsira mlade igrace, dovodi relativno jeftina pojacanja i svake godine igra ligu prvaka.
ovaj ko bh foteljaši. jednom foteljas, do penzije foteljaš
@useraccount arsenal je 6 klub po bogatstvu. to sto oni glume pametnjakovice pa kupuju polustasale igrace da bi ih kasnije skuplje prodali nije nesto sto bi trebalo interesovat navijace. i manite te price o stadionu. arsenal je vjecni cetvrti, samo gledaju plasman u LP a titule....nebitne. promjene su bolne ali neophodne