Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek u pravu. On je trener , zaduzen i odgovoran za teren. A ovi ostali nek rade svoj posao. Nigdje na svijetu nema da trener i njegova uloga zavise od Poreske.
da ostali rade svoj posao u Klubu Zeljo se nebi nalazio u ovoj poziciji gdje se sad nalazi
Brate samo jasno i glasno: bordo i plava uprava mars NAPOLJE!!!!
Ovo nema ni u crtanom
komedija drzava, komedija narod, ma sve je komedija
komedija klub
A di su njega našli
Svaki put Amar Zelju do dna dovuce i ostavi u govnima... Ovo je treci put da iza njega Zeljo ostane u dugovima iz kojih se jedva cupao...
Ono što se dešavalo Čeliku prije nekog vremena sad se dešava Zelji. A zna se kako su likovali, i ismijavali Čelik, plus neodigrana utakmica zbog sitnog duga. Ali mozda je svim duznicima vrijeme da krenu od nule.
Zar i FKS nema isti problem ??? Pitam za prijatelja…
Samo Bojkot Utakmica Zeljeznicara moze dovesti do.toga da nas napusti ova Lopovsko Mafijaska uprava i da zeljo krene naprijed !
Sta ocekivati od ove uprave koja je u Zeljeznicaru pa.ljudi su klub za stoti rodjendan doveli pred gasenje ! vec godinama bez trofeja bez evrope bez finansija bez ikakvi ulaganja itd a obecavane su titule,izgradnja JUGA , stalno igranje u Evropi itd Dok se pitaju Amar,Badzak i Selimovic Zeljo nikad nece krenuti naprijed !
Legenda Baka je odmah zbrisao , a ovaj još sanja,da izvuče koju paru iz Swinger kluba Željo
A pečat??? eee drug
Bjezi dok jos mozes. Tako je i Sliskovic digao sidro.
Dok god Osima vode kao trenera jos uvijek posto ugovor nije raskinut ovaj nece klupe vidjeti
Iza Amara ostade haos, unazadio nas je 10 godina
Vratite nam Bakira Šerbu, on je kopačke okačio o klin k'o junior Fojnice, Čiča je tu...Joldić....stručnjaci, što će nam stranci?
Hoceš papir, pa stani u red ko svi mi
Bosna i Hercegovina, jad i čemer... Srbija isto, Hrvatska skoro.
Zeljo je klub koji zadnjih 3 4 godibe ne cijeni sarajevsku fudbalsku djecu nego kupuje strance fudbalere...