Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmee kmee. Juve je bio u prednosti jer u Torinu cesce pada snijeg nego u Turskoj...
e moj Conte, i ti si obična budaletina..
Pa da, igrači Galatasaray-a su igrali po suncu i zelenoj travi a protiv svih vas talijana se nešto urotilo... Još Milan da ispadne večeras slaviću do ujutru.
fasisto jadni idiote
Forzza MILAN !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
AAAA.....Galata played first half very very good. aaaaa....I think in second match REZULTAT is open.... Pa Baka S. zna bolje engleski nego ti Conte. Contas....
ko ce te slusat Conte kad ste kreteni,nije ti ovo citadela ,lece.itd seria A i jest vas domet i to je to.. davno je Juve harao evropom .
Zaooo mi je nema pipi alaarm...
"ovosezonsko finale odigrati upravo na njihovom Juventus STADIUMU u Torinu." "Stadiumu"??? koji je ovo jezik?
pa to Juventus Stadium je velikim slovom prema tome to je naziv stadiona...kao recimo Nou Camp ili neki drugi...e sad oni su mogli dodati na njihovom Juventus Stadium stadionu ili tak nesh....ili makar staviti crticu na ovo Stadium-u...valjda sam upravu :) nije mi neka namjera da pametujem :) ako previše s*rem puknite crvene palčiće :)
Upravu si sorry... Navikao na bisere kliksovaca, nisam ni provjerio. Moja greska.
Forza Juve!
To je taj pošteni juventus koji je zbog namještanja ispao u Seriu B. Bravo Galata!!!
kakve to veze ima *ebo te ronaldo u paksu
to mozete u italiji , tipa mogo vam je sudija i penal svirati ili ono 3-0 za vas :D to bjedo mozes u italiji samo !!!