Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se oni skontaj u šta će i kako će, Čelik će dotad osigurati mjestu u Zweite ligi..
Ovo sve smrdi na predizbornu patku! Fakat koji k... oni imaju pregovarati sa gradonačelnikom pored žive Uprave Čelika, prvo to pa onda ostalo.
@posteniBosnjanin Gdje si ti vidio da gradonačelnik pregovara sa potencijalnim ulagačima u neki sportski kolektiv? Jasno se vidi da ovdje neko želi sebe promovirati kao navodnog spasioca a obzirom na to da je on ustvari političar to se samo može povezati sa skupljanjem političkih poena. Za tvoju informaciju nisam dijete a ti ako to ne vidiš onda je tvoje razmišljanje na tom nivou bez obzira na godine!
Ne lupam ja u prazno! Evo šta kažu prisutni sa tog skupa ... "Neki od članova Nadzornog odbora NK Čelik koji su bili prisutni kazali su kako Čelik ima legitimna tijela za rad u vidu Nadzornog i Upravnog odbora, te da oni treba da pregovaraju".
zbog fifinog fair playa nista od ovoga
Ovdje niko ne razumije da ovi što dođu iz pizde materine gledaju nekretnine, ako moRe stadion pride, uložit će koju marku ako ne moRe...ništa od biznisa...
Hoće li uložiti isto ko i Tan u Sarajevo
da samo.znaju koje je to.leglo.lopova.