Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin fudbalske igre
I meni je jako drago zbog ljudine Luke Modrica.
moze bit uzor svima , ne samo oko nogometa , nego generalno . gospodin u svakom smislu , jedan od najvecih iako ga mnogi ne svrstavaju medju iste .
Grande Raul! P.S. Zašto čitate vijesti koje vam "dižu pritisak"?! Ako navijate za neki drugi klub, nije problem-zato ih i postoji više.
a kome nije drago moj raul,nakon milijardi ulozenih vakat je i bio da osvoje nesto osim kupa spanije
eee brate ali Barca ni kup.. ulazu skoro isto..
pogledaj sastave,skoro sve je iz cuvene la masie dok real kupuje hah i nemozes reci da ulazu isto kad nisu
gledati antirealovce kako sline po klixu NEPROCJENJIVO! kompleksi su cudo..
legendo zbog tebe sam poceo navijati za madrid i naravno neprikosnovenog roberto carlosa
jao legende majko
'Ebo Real!
ma crknite gamad madridska. da je trebalo sudija bi produžio još 10 minuta i svirao bi penal na centru samo da real izjednači.
a onaj kloc ne vidi se cijelu utakmicu i onda dođe i zabije gol sa penala koji ništa ne znači i onda ga proslavi kao nijedan drugi u životu. ma mrđ u pm
a onaj kloc ne vidi se cijelu utakmicu i onda dođe i zabije gol sa penala koji ništa ne znači i onda ga proslavi kao nijedan drugi u životu. ma mrš u pm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)