Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne us3re mrtvi Faruk sa svojim nekim izmišljotinama i eksperimentima u postavama i ovo može konačno biti plasman na neko veliko takmičenje. Ivaylo imam osjećaj da bi sa ovakvom ekipom koja je u odličnoj formi mogao da nas odvede na Euro i igra moderan fudbal konačno nakon što nismo znali šta je fudbal još od vremena Ćire i Papeta. Imamo ekipu mladu, pozvati prave momke, sa par starih lisaca ovo može biti top.
I Prevljak je strijelac u Belgiji ...
“ Raspucani Kolašinac odlučio derbi” ja mislio ona dao makar 3 komada
Zivotna forma
Seo tenk 💪🇧🇦
Ubacuje se sejo stalno ko pravi bek, igracina u najboljim godinama
Primakni čovjeku sudžuk i ne brini za rezulatat.
Ja odigro X, skinu me Sejo za 5 glava :D
Preporodio se u Francuskoj. Igra u odlicnoj formi
dobar gol! Samo je problem što igraš za reprezentaciju koja se ne može plasirat ni na jedno natjecanje sem 2014 brazil....😐