Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAŠINA!
Dzeko je najbolji napadac sa ovih prostora u zadnjih 30 godina. Jedan od najboljih napadaca sa ovih prostora ikad. Bravo Dijamantu nas.
Da opet napisem nesto sto sam uvijek pisao..NIKAD VISE BOSNA NECE IMATI IGRACA KAO STO JE EDIN!
Džeko je Maśina
Dzeko se puno bolje snašao u Interu nego Lukaku u Čelziju..
Dzeko se puno bolje snašao u Interu nego Lukaku u Čelziju..
Bosnjak
a sto su ponistili go Atalanti
bio korner na nekoliko sekundi prije
Ejh remi.
Dzeko je Svjetska Klasa.Ubi ih,ili ce biti ove Sezone prvi Golgeter ili ce Inter biti Prvak...a zasto ne i jedno i drugo👍💪💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ma bravo, sta reci, jedan je Dekson
Go je nidje veze Atalanta ih ubila jos im go ponistili a Kloc je fulio u poslednjim sekundama veliku sansu za pobjedu Intera
Dzeko je Svjetska Klasa.Izborio Penal i dao Gol Inter promasio.Inter ce se borit za prvo mjesto.Atalanta je tamo negdje na 5.Milano i Napoli nemaju sirinu Ekipe.
ubila ih Atalanta ponistili im go jos..
nebi reko.Inter je nakon 2:2 bolji bio.Promasili Penal.
dobar
Dzeko Svjetska Klasa.Samo gazi Majstore.Inter ce se borit ove Godine za prvo Mjesto.Napoli i Milano nemaju Sirinu Ekipa kao Inter.Juventus je mrtav.
ma odbrana im je loša,ne može Džeko i Martinez zabit koliko ovi mogu primiti,ha jaa
Nedo bog sto nije moguce ni u bajci ni u vicevima da imate Djokovica !!!!!
Strani komentatori hvala Dzeku