Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li tetke pripremile hurmasice i balkave?
a poslije treninga lagano u provod 😅
Hodzic Hajrović Hotić Višća Jajalo Pjanic Kolasinac Šunjić Bičakčić. Kvržić
Na kolače i šerbe
I nema veze sto kasni, nikakve sankcije nece dobiti?? Pa Gomez je zakasnio i nije otisao na SP 2014..
Ja se puno bojim ovog. Kad god bude ovo, vrlo raspolezeni, gube utakmice!
Najvaznije od svega,da su oni dobro raspolozeni..I poslije Armenije su oni bili dobro raspolozeni,jer se svaki od njih vratio u svoj klub,gdje uzimaju masnu lovu..A mi ovdje,patriote,zeljni barem na trenutak,da zaboravimo odurnu stvarnost,ostajemo sjebani dibidus,kalkulisuci neke varijante..Nista se nece promijeniti u njihovom pristupu...Balkanski je to temperament.
Ida si zadnja i da si prvak svijeta ...BOSNA JE UVJEK NAŠ PONOS ....100 PUTA RUŠENA 100 PUTA INAT BOSANSKI ⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦MAKAR SAD SVE IZGUBI BOSNA JE NAMA NAJDRAŽA.
Samo da vam kažem Mire mi je žirant kod RF 50.000KM na 15 g , kamata fiksna 3%
E moj Pjanke s kim ti radis sa Raiffeisenom. Radnici im imaju mizerne plate, a prse se bas kao i Bingo
Koje su im plate, podijeli informaciju?
Da li su na izletu, kako ono spominjase, il ce se malo potrudti ovaj put ?!?!