Početak priprema
16

Raspoloženi Zmajevi odradili prvi trening u Zenici, Pjanić zakasnio, Hotić se čeka

E. M.
Izabranici selektora Roberta Prosinečkog danas su se okupili u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici, a već u 18 sati odradili su svoj prvi trening pred kvalifikacione mečeve protiv Finske i Grčke koji su na rasporedu 12. odnosno 15. oktobra.

Vidno raspoloženi zbog okupljanja u Zenici s osmijehom na licu reprezentativci koji su se našli na spisku selektora Roberta Prosinečkog večeras su odradili prvi večernji trening u sklopu petodnevnih priprema koje će odraditi u Zenici do meča s Finskom koji će se igrati 12. oktobra na Bilinom Polju.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Na raspolaganju Prosinečkom večeras je bila većina reprezentativaca koji su se našli na spisku, a oni koji nisu večeras stigli, među kojima je i Dino Hotić, u Trening centar bi trebali stići tokom sutrašnjeg dana.

Zbog privatnih obaveza na večerašnji trening zakasnio je i Miralem Pjanić koji će u mečevima protiv Finske i Grčke, kako je najavio selektor Prosinečki, nositi kapitensku traku.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Naša reprezentacija u Zenici će odraditi barem jedan trening dnevno, a Prosinečki je u obraćanju medijima kazao kako će sve uraditi kako bi bili spremni za susrete koji slijede našim Zmajevima.