Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma.jmu.ne primitivni neka su te sutnuli kao zadnju kantu.. koji majmun, koji degenerik. swed mu dao sve a on uzeo razguljivati gore.. jade jadni kao da si pele.
Nazvati covjeka nacistom al\' onako balkanski
Trazili te iz evvrope !? Mozda iz HOTELA EVROPE KRKANE. P ti si gore i zakuhao jer nisi mogao bez DZIGARE: Vrati se ti fino u ovo nase blato tu ti je i mjesto. Sta ces gore tamo je red rad i disciplina . P.S: Steta sto to nisi izjavio u njemackoj fasovao bi odmah krivicnu prijavu.
@sa Jeste vala Harise kako ćeš tako pisati?
a jesi ti mangup sarajevski,saner,lafcina sa carsije....pa zbog tebe i takvih kao ti niko i ne voli Sarajevo(kao grad)...degradirate sve ostale gradove ali Sa je vrh..boli me neka stvar za A.Rascica,on me ne interesuje ali ne omalozavaj k.r.e.t.e.n.u jedan drugr gradove..sanercino sarajevska,mango iz centra evrope...
ko ce konja...?
ovog baliju papka ko uzme nahebo je
Dobro dosao prascicu,jos kolo dva pa sa stokom pitarskom u teren i umjesto da psujes ko tamo ovdje isprebijajte sve zivo sto se nadje na terenu stoko seljacka.
Pitanje za novinara: Koliko ti uzimas para od tala ako Sarajevo uzme ovog kloca?
PRAVA SIROVINA, večeg papka moje oči vidjele nisu
trebo si ih sve zik, ma sve zik i onda glavom u vugla...i reci, je.bi.te se svi, ja sad odo...!!!!
Zamisli taj tandem Avdić-Raščić (zajedno imaju 100g) Nema te odbrane koja ne bi kapitulirala.
Pa po kvaliteti i jest za Koševa.:-)
Prpa mali plavi kurtoni
sredice babo,da ti igras na kosevu