Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo na pljusku u bl pa nas mlatnu tarapi i onda nam lištica ogadi loptu to je ono što nas čeka s vama a šuplju prosipajte nekom drugom pored 10-godišnje ulaznice gledat ću na tv kako se patite jer mi ne pada na pamet da dajem podršku ovom rasulu u klubu na čelu sa miske&co i velikim stručnjakom iz metropole kojem prijeti svaka ekipica koja dolazi na Grbavicu a na strani gubimo bodove od ekipa koje su već ispale samo im niko nije rekao..
Kad budete igrali srcem za Zelju..eto nas. Kako ste samo upropastili onaj zanos i vracanje publike nakon otvaranja Istocne tribine..
Jedino pojačanje koje smo dobili ove sezone! Dobar prelazni rok naših stručnjaka, nema šta. Ubodu jednog od deset. Znači da ćemo za jedno stoljeće imati ekipu vrijednu pomena a I to je upitno sa obzirom da trenera još ne mogu da ubodu ni iz deset pokušaja pa je pitanje da li će ga ubosti I za sto narednih godina.
GORAŽDE CIJELO BORDO BIJELO
mitomani1921