Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carles Puyol (izjava iz 2008. godine): "Kao culé, bit će mi teško napraviti pasillo na Bernabéu. Ali kao profesionalac, morat ću odati počast šampionu i mi ćemo to i učiniti."
Prošlo je vrijeme velikana kao što su on i Raul.
Gerard Piqué: "Da budemo iskreni rekli smo Realu da nećemo održati pasillo kada su osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo, pošto mi nismo učestvovali u njemu. Tako da mi ne trebamo pitati da oni urade nama pasillo, jer oni kao da se nisu natjecali u La Ligi."
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ronaldinho i ekipa mu nabili komplekse dok je momak jos bio jbga nije on kriv...jadnik
Jadno na sta je spao futbal kao sport .
Zidan je jos prije mjesec dana reko prvi igrac koji sastavi šaku na šaku ja mu ih obje sječem 😂😂😂
Sto bi separatistima pravili isti
Samo sebe ponižavaš moj Ramose.. od fašista ništa drugo nisam ni očekivao.
Govoreći o fašistima, slika govori više od hiljadu riječi, pa drug, izvoli. Nagledaj se. http://bit.ly/2r9s6fO
http://bit.ly/2r902Jy
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pizde Madridske
RAMOS, kopa NOS! rimuje se i vi to znate, htjeli ili ne htjeli rimuje se..
Od profašističkog kluba nisam ni očekivao džentlmenski potez.
@Skinhead1921 Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
Real je prvi tim u 100 godina postojanja Primere koji će odbiti napraviti špalir. Koji cig*ni majko draga... A Barcelona je njima uvijek pravila kad god su osvajali Primeru prije susreta sa njima. Zadnji puta je se to desilo 2008 godine.
ubjedljivo najveći cigani
http://futfanatico.com/wp-content/uploads/2011/11/pasillo-barcelona-real-madrid.jpg