Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si poznat kao fair play igrac uvijek bio, onako ko Pepe.
NAPRLJAVIJI IGRAC U SPANIJI A I SIRE SMRAD OD IGRACA BIO I OSTAO
Ramos pazi da ti ne povjerujemo, odlično lažeš ali ima nas pametnih koji to vidimo.
Ali zato će Mesi ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača svih vremena ( možda čak i najbolji ), a Ramos će biti upamćen kao obični mesar.
Samo je pitanje, zašto VAR važi za sve ekipe osim Real Madrida
Real je protežirano smeće od kluba. Zapanjen sa činjenicom da se ovaj smrad uvijek opravdava sa nije bilo namjerno, a mene onda interesuje kako se ovakve stvari ne događaju toliko često Varanu? Igraju istu poziciju, jedan pored drugog u istom klubu. Ne sjećam se da je on ikad ikoga udario na neki podmukao način.
Kako mozes da blatis jedan tako veliki klub zbog pojedinca koji je debil,voljeli ili mrzili ga mi Real je Real
Ramos je smrad. Ne volim ga na slici vidjet.
Da da nike namjerno skrsio ni Salaha u finalu a kao ni sad sto je opajdario Mesija...jednostavno jedan od prgavijih igrača, nije loš igrač ali je prgav.
Ramos đukelaaa
Fujjj