Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj i vi prenosite sto se lik zajebava
Da se zvao Ahmed bio bi terorist
da se zvao marko ili stipe bio bi ratni zlocinac/terorist
@pro et contra dakako
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
kad se samo sjetim. čovjek nas sam pobijedi na bilinom polju.. i kad je izlazio, usto cijeli stadion da mu aplaudira..
Hvala :)
Šta li si htio reći ovim Ramose? Kako je smiješno kad se polupismeni fudbaler pravi pametan
Znam sta je napisao, ali na sta je tacno mislio? Da juzno amerikanci dobijaju zlatne lopte eto tek tako? Messi nema nadimak koji zavrsava na -inho, kao ni Cristiano. Dobar igrac, ali glupa konstatacija polupismenog preplacenog fudbalera. Pucajte minuse jadnici, uplatite marku i nadajte se jedinoj zaradi u ovom mjesecu.
@Rienzi* ova njegova izjava nije tek tako hoce frajer rec da je iniesta trebao osvojit umjesto messija nagradu a penalda ne spominje mamu li im obojici, koji su to supci...
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!