Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"U drugom smo pokazali naše pravo lice i uspjeli se kvalificirati\". Pokazali ste pravo lice cigani! BiH forever!
FRANCUSKA KO BARCELONA,KAD NE IDE SUDIJE SU TU...PLATINI-LAPORTA I OSTALI PREVARANTI,ČISTA PLJAČKA,SVAKA ČAST MOMCIMA NA IZUZETNO PAMETNOJ I RUTINSKOJ IGRI..
\"U drugom smo pokazali naše pravo lice i uspjeli se kvalificirati\", rekao je Lloris. Penal je sve objasnio.
ŠTA JE VOVO PA NAŠA MAJKA SRBIJA ISPADE! JA SAM IMO NEKI DAN SRČANI ZBOG TOGA ALI SAM REKAO DA OBJAVE NA TV DA JE GLAVOBOLJA!JAO KUKU MENI,BOLJE DA NISAM NI GLEDO UTAKMICU SLOVENCI NAM GA ZABIŠE IZ AUSTRIJE!!
MAMICU VA REALNO NABIJEM
silovao ga je dzekson abidal naviko da s barcom dominira pa se sinoc sjebao
Prošli ste kao i obično\"na guz0ve\",eto kako
hahaah sto spahic zavi cijelu bosnu u crno, jado kolko si para dobio za penal???
Ono večeras je bio manje reći spektakl!!!Ponosna sam na našu reprezentaciju, bez obzira na ishod!!Uz Bosnu i Hrecegovinu ne treba biti samo kada ide dobro, nego i kada je najgore, a ono sinoć je bio ponos i dika za sve nas!!Jer na osnovu svega se može zaključiti da mnogi naši reprezentatici bi trebali davati privatne časove nekim njihovim igračima!!To kako su ovi prošli bolje ne vrijedi ni koemntarisati, jer drugačije ne bi ni dali gol, nego penalom!
hvala kadija.... da nam nije tebe.....gla.bali bismo ....
Kad igra Francuska 16-erac ima 17 metara !!!!!!!!!! Francuzi isključili vezu Zorana Šuke sa Sarajevom !!!!!!!
uefa = dejjal sistem
francuzi su pobijedili zahvaljujuci sudiji...oni se samo tako mogu plasirati na neko takmicenje----na osnovu sudije......koji namjesti u njihovu korist.... VOLIM TE BOSNO
Da sam mali francuz bilo bi me stid da se radujem remiju sa bosnom i onako jadnom igrom...Znaci drzava sa 60 miliona stanovnika protiv drzave sa 4 mil.Od toga igraju 3 francuza a ostalo su placenici iz Afike...Sramota!I oni sebe nazivaju nacijom ccc.IPAK DRAZE MI JE OVAKO,DA SAM BOSANAC A DA NISAM PROSAO NEGO DA SAM FRANCUZ I DA SE RADUJEM REMIJU SA MALOM BOSNOM. IPAK IMA NEKO JADNIJI I OD NAS!
nije te dzeko iscrpio, nego te je dzeko I*Z*J*E*B*O DO POS*R*A*NJ*A ...
Uefa=The French mafia
i drugo poluvrijeme bi bilo isto pogubno za vas al ste napravili pritisak na sudiju jer sudija je pokvario cijeli meč. sram vas bilo francuzi. al vratićemo mi vama to. samo napred zmajevi mi smo moralni pobjednici u svemu.