Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda bagra posti i krade u isto vrijeme. Ne mozes biti vjernik ako nisi covjek.
Trebala bi Fifa i Uefa da uzimaju u obzir Ramazan kao što uzimaju u obzir i druge religijske praznike i obelezavaujuće dane i da adaptiraju sportski kalendar uvazavujući i muslimane!
Salah je finale LP protiv Reala igrao pod postom a onaj prgonja Ramos ga namjerno povridio.Zato ove godine 4 lagana YNWA ❤🥰
Jedan je već u vitrini, još 3 aBd.
Nemam problem sa ni jednom vjerom. Iskreno ne interesuju me teme za bilo kakvu vjeru. Al zasto novinari pričaju odnosno pišu ovakve priče. Vjera je privatna stvar. Sta me briga ko posti ko ne posti i slično.
a jesi li razmislio da preskocis clanak? ili pokreni svoj portal i vodi uredjivacku politiku kakvu zelis
Braća
Jako dobri ljudi i dobri sportisti, uopsteno, lijepu sliku Islama i moralne vrijednosti salju u svijet
Ramazan Šerif Mubarek Olsun 💚
besmisleno je obozavati razapetog lika...ne zalazi gdje ti nije mjesto...
Po toj logici ispade besmislen i sam post. Cilj je odricanje i od hrane i pića. A vjerovatno bi se drugi problemi javili. Kada se pije previše vode na gladan stomak, počnu bolovi u stomaku.