Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su mi zanimljive neke stvari, to nije normalno. Komentari na Klix aplikaciji vrve od đikana i ustaša i njihovih nacionalističkih komentara vođenih krizom identiteta. Onda malo pogledam komentare na oficijelnoj facebook stranici, i pogađate... NEMA IH, možda njih nekoliko, tu i tamo se nađe pogrdan komentar.
Zašto? Zaključujemo da miševi maleni i tastatura-ratnici smiju samo lajati preko animimnih profila. Hajde bagro da vodimo normalnu konverzaciju preko "pravih" profila. Ali da... nemate m*da za toga. Topli pozdrav iz Šehera. 😃
anonimnih***
Nisu Hrvatski igraci kao nasi.Kod nasih cim treba za repku se borit i igrat odma ili bolesni ili ganjaju ugovore ili umorni,a da ne govorim o zalaganju.Nasi ne znaju sta je to.
Dok vi pričate kakvu je pjesmu ko i gdje pjevao sinoć, Ivan je ukazao na ono što nama u repki fali - požrtvovanost. Svi oni naši manekeni ostave muda na terenu za klub al kad treba dat sve na prvenstvima, naši vole više da idu na odmor prije svih, da izbjegnu gužve pa ispadnu odma. Zato je Hrvatska u finalu svjetskog, a mi možemo samo da gledamo i učimo.
Ovih dana u BiH i Srbiji ljudi se dijele na one koji slave pobjedu hrvatske reprezentacije i one koji bi kao navijali za njih ALI... i onda tu nabrajaju šta je koji nesretnik izjavio ili uradio sad ili bilo kad u prošlosti.... pa da pojasnim , dijele se na ljude i neljude fašiste , nacionaliste , idiote. HRVATSKA ŠAMPION !!!!!!!!!
Jesi li ti navijaoza Bosnu i Hercegovinu kad je bila na svjetskom u Brazilu ? odgovori costog srca Bosanski katoliku. Jer ipak si ti Bosanski katolik koliko god ti tvrdio da si Hrvat tvoj rodni list govori drugacije. Ja nisam nacionalista i normalno da mi je draze bilo sto je Hrvatska pobjedila nego Engleska, ito nije zbog toga sto su komsije nego zbog igre na terenu kontas ?
@Gaucos_007 koga pitaš ? Ako pitaš mene , prvo ja sam Bošnjak iz Sarajeva , i onda da li ima smisla odgovarati na pitanje
Englezi su pokazali svoj karakter kada su krenuli sa centra na Subasica dok su ostali slavili..... I to protiv pravila......